Lejligheder i Lemvig

Drømmer du om at finde en lejlighed i Lemvig, der er placeret i det nordlige Vestjylland tæt på skøn natur og spændende attraktioner? Så er du landet det helt rette sted. Hos BoligZonen har du nemlig rig mulighed for at finde din drømmebolig i Lemvig allerede i dag.

Lemvig har i øjeblikket 6.852 indbyggere og ligger 24 kilometer vest for Struer og 34 kilometer nordvest for Holstebro. Derudover er byen hovedby i Lemvig Kommune, som du desuden finder i det nordvestlige hjørne af hele Region Midtjylland. Selvom byen er lille, er den ikke desto mindre charmerende, og her er både to folkeskoler, et gymnasium, et kulturcenter og meget andet. 

Ønsker du at læse mere om, hvorfor du bør overveje at finde lejlighed i Lemvig, kan du læse meget mere nedenfor.  

Attraktioner i Lemvig 

Inden du finder den helt rette bolig i Lemvig, kan det være fordelagtigt at få større indsigt i de forskellige attraktioner, du kan besøge i byen. Noget af det, du især vil komme til at stifte bekendtskab med i Lemvig, er den udsøgte natur. Du finder nemlig hvide klitskråninger, og skøn, frisk vind ved Vesterhavet, hvor du også har mulighed for at kaste dig ud i bølgen blå alt efter behov. 

Ønsker du fart over feltet, kan du besøge Vestjysk Friluftcenter, der er placeret syd for Lemvig ved flyvepladsen. Her venter dig action i form af forskellige aktiviteter såsom paintball, rappelling og meget mere. Du kan desuden kaste dig ud i sekshjulede køretøjer, hvis du er til sjove udfordringer på udebane. 

Efterfølgende kan du også tage dine venner eller din familie med forbi Nissumby, hvor I har mulighed for at drikke forskellige specialøl fra bryggeriet. Det sker alt sammen på den autentiske gård, hvor der er plads til alle. Ender I med at være helt vilde med specialøllene, har I efterfølgende mulighed for at købe dem i gårdbutikken. 

Kan du ikke få nok af Lemvigs natur og skønne omgivelser, kan du køre forbi Lemvig havn. Her vil du opleve liv, sjove faciliteter, vand og god stemning. I nærheden af havnen ligger der både caféer, butikker og sjove aktiviteter. Her kan du lave forskellige ting såsom at kigge på de tillagte skibe, besøge klatretårnene, tage ud at fiske eller andet, som, du synes, er spændende og sjovt. Derudover bliver der afholdt krabbefestival hvert år på havnen, hvilket også er en ideel mulighed for at blive en del af bymiljøet og lære byen og ikke mindst indbyggerne at kende. 

Derudover findes der flere forskellige shoppemuligheder i Lemvig, hvilket giver dig mulighed for at besøge specialbutikker, dagligvarebutikker og mange flere. Derudover er der som nævnt også mulighed for at tage forbi en café eller restaurant, hvis sulten melder sig. 

Lejligheder i Lemvig

Ender du med at finde en bolig i Lemvig, er du placeret bare 24 kilometer fra Struer samt 34 kilometer nordvest for Holstebro, hvilket er ideelt, hvis du gerne vil forbi en større by. Vil du til en storby, skal du køre 1 time og 40 minutter for at komme til Aarhus eller to timer for at komme til Aalborg. 

Lemvig har desuden en kirke og tilhører i den forbindelse Lemvig Sogn. Derudover har byen to folkeskoler – henholdsvis Lemtorpskolen og Christinelystskolen. Derudover er du placeret nær børnehaven Børnegård samt Lemvig Gymnasium. Som tidligere nævnt er der gang i byens foreningsliv, og der er mulighed for at finde sportsgrene i Kulturhuset, Lemvig Golfklub, Lemvig Roklub eller Lemvig Sejlklub. 

En anden fordel ved at finde en lejebolig i Lemvig er desuden, at byen har et sygehus, som tilhører Hospitalsenheden Vest. Her er der både jordemoderkonsultation, røntgen- og laboratoriefunktioner og meget mere. 

Hvad koster en bolig i Lemvig?

Priserne på en bolig i Lemvig afhænger altid af flere faktorer – blandt andet hvor i byen, du vælger at bo. Som udgangspunkt kan du dog forvente, at et prisleje på en lejlighed på mellem 54-125 kvadratmeter vil ligge på 3.350-6.250 kroner. Et hus på mellem 86-146 kvadratmeter vil umiddelbart ligge i et prisleje på 3.995-6.500 kroner.  

Find lejebolig i Lemvig 

Hvis du stadig drømmer om at finde lejligheder i Lemvig, anbefaler vi, at du bruger vores søgefunktion til at vælge område, boligtype, areal, antal værelser og pris. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rette lejebolig i byen. Vi har nemlig gjort det så nemt som muligt for dig som boligsøgende at finde boligannoncer, så du hurtigst muligt kan flytte ind i din drømmebolig.

Er du udlejer, og vil du gerne sikre dine muligheder for at finde den bedst tænkelige lejer, anbefaler vi, at du opretter en udlejeannoncer på vores side. Det gør du nemt og hurtigt online, ligesom du som boligsøgende også kan oprette en boligsøgeannonce alt efter interesse. En boligsøgeannonce kan bruges til at øge mulighederne for, at en udlejer selv kontakter dig eller generelt tager dig i betragtning som lejer, hvis dine oplysninger står på siden. 

Finder du den rette lejer, kan lave en gratis digital lejekontrakt, så der er styr på det hele. 

Vi ønsker dig al held og lykke med jagten på drømmeboligen.