Lejligheder Struer 

I det nordlige Vestjylland ligger købstaden og stationsbyen Struer med sine 10.375 indbyggere. Struer fungerer som hovedby i Struer Kommune, som ligger i Region Midtjylland, og den er blandt andet kendt for Bang & Olufsen, byens mange museer og skønne naturområder. Der er desuden mange uddannelsesmuligheder i Struer, hvilket gør byen særligt attraktiv for børnefamilier. Ønsker du at bo i en by, der formår at byde på mange oplevelser og aktiviteter, samtidig med at du hurtigt kan komme ud i naturen og koble af, er Struer uden tvivl den rette by for dig. 

Hos BoligZonen finder du et bredt og spændende udvalg af lejligheder i Struer. 

Attraktioner i Struer 

Man kan ikke snakke om Struer uden at nævne Bang & Olufsen. Det skyldes, at Struer huser denne verdenskendte elektronikvirksomhed, som beskæftiger omkring en femtedel af Struers befolkning. 

Struer er også kendt for Struer Museum, som ligger på sydvestsiden af Venø Bugt. Dette er uden tvivl det bedste sted for dig, der gerne vil lære mere om Struers fascinerende og spændende historie. Bygningen i sig selv er faktisk et besøg værd, og indeni kan du se udstillinger om Bang & Olufsen, der i den grad satte Struer på verdenskortet. Du kan også lære mere om fjorden og Johannes Buchholtz, der var en dansk forfatter fra Struer. 

Der er rigtig mange fantastiske naturområder i og omkring Struer. Her kan Oddesundtårnet blandt andet nævnes, som er hele 12,5 meter højt. Det giver besøgende og turister en enestående mulighed for at få en unik udsigt ud over omgivelserne. I Oddesund kan du opleve bunkerne, hvor der i dag er kunstudstillinger. På den måde får du en helt ny oplevelse af, hvad kunst er. Besøg for eksempel Regelbau 411, hvor du kan se video-, lys- og lydkunst på et helt nyt plan. 

Endelig kan du i Struer opleve biografen Apollon, som tidligere er blevet kåret som den bedste biograf i Struer. Her kan du blive inviteret til spændende arrangementer, og så er lyden i biografen fuldstændig enestående. Det er måske heller ikke så mærkeligt igen, eftersom Struer kaldes for Lydens By. Det er altså en helhedsoplevelse, når man skal en tur i Apollon, og det er formentlig det tætteste, du kommer på en perfekt biografoplevelse. 

Det er blandt andet på grund af disse attraktioner, at en lejebolig i Struer er i høj kurs blandt mange. 

Lejligheder i Struer 

Lejligheder i Struer er blandt andet attraktive for børnefamilier. Det skyldes, at der i Struer ligger fire folkeskoler, en friskole og to uddannelsessteder for unge. På Struer Statsgymnasium går der 730 elever, som er fordelt på 20 klasser. Gymnasiet udbyder både 10. klasse, den internationale IB-linje, HHX, HG, HF og STX. Det er også muligt at bo på skolen, da den har en kostafdeling. Det betyder, at Struer Statsgymnasium især er attraktivt for udenlandske studerende, og det er med til at skabe et internationalt miljø i byen. 

Struerskolen udbyder tre linjer inden for livsstil og læring, og skolen henvender sig til voksne såvel som unge.

Lejligheder i Struer ligger tæt på flere større danske byer som Lemvig, Holstebro og Skive, og der er desuden gode busforbindelser til og fra Struer. Udover bybussen er der seks skoleruter og fire lokalruter i Struer Kommune. Med en lejebolig i Struer kan du altså nemt og hurtigt komme rundt i området. 

Hvad koster en lejlighed i Struer?

Prisen på lejligheder i Struer varierer naturligvis i forhold til, hvor mange kvadratmeter og værelser der er tale om, ligesom det har en stor betydning, hvor i Struer lejligheden ligger. Dog kan du regne med, at en lejlighed i Struer koster mellem 3.400 og 6.200 kroner om måneden. En lejebolig i Struer kan altså fås til en ganske fornuftig pris, når man overvejer beliggenheden og alle de muligheder og attraktioner, byen har at byde på. Det er også på grund af denne fordelagtige pris, at mange leder efter lejlighed i Struer. 

Find en attraktiv lejebolig i Struer hos BoligZonen

Hos BoligZonen formidler vi attraktive og nye lejeboliger i hele Danmark, herunder lejligheder i Struer. Du skal blot oprette en boligsøgerannonce, så udlejer kan se, hvem du er, ligesom vedkommende kan kontakte dig direkte. Det er med til at gøre udlejer mere tryg, ligesom det øger dine muligheder markant for at finde den lejebolig i Struer, du drømmer om. Når du opretter din boligsøgerannonce, skal du indtaste forskellige informationer om dig selv, herunder dine boligforhold. Læs mere om vores betingelser og priser her på siden

Hos BoligZonen ser vi det som vores fornemste opgave at gøre din boligsøgning så let, hurtig og sikker som muligt. Derfor formidler vi kontakten mellem lejer og udlejer, ligesom du på vores hjemmeside finder flere artikler og gode råd i forbindelse med din boligsøgning. Har du spørgsmål til et af de mange lejemål, du finder her på siden, skal du rette henvendelse direkte til den pågældende udlejer gennem annoncen. Har du andre spørgsmål, vi kan være behjælpelige med, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice allerede i dag.