Studiebolig Slagelse

Slagelse er en rigtigt fin by for den unge studerende. Du kan finde en studiebolig til under 2.000 kr., og du kan selvfølgelig betale lidt mere, hvis du vil have mere plads. Det er under alle omstændigheder billigt for den unge studerende at bosætte sig og komme på egne ben i den fine by.

Det kan sagtens betale sig at finde en billig studiebolig i Slagelse, hvis du læser på gymnasium eller teknisk skole, da der er nem transport rundt i byen. Du kan slippe for at have et arbejde ved siden af og koncentrere dig om dine studier og venner. Det er perfekt at have sit eget, så man rigtigt kan slappe af, når man har fri.

Er det første gang, du kigger efter en studiebolig? Du er måske i tvivl om, hvordan det er at flytte ind for sig selv. Bare rolig, vi har lavet en guide målrettet til dig, så du kan være forberedt. Her kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om lejekontrakten, indflytning, regler for opsigelse og meget mere.

Slagelse – oplagt pendlerby

Er du startet på universitetet i Odense, København eller Roskilde? Måske er boligpriserne helt håbløse. Du kan nemt pendle fra Slagelse, hvor du kan finde billige studieboliger. Det giver dig råd til at pendle og råd til andre ting såsom at rejse eller benytte dig af Slagelse by. 

Du finder nemt lejeboliger i Slagelse, der er til at betale. Ofte er priserne på boliger i storbyerne stukket helt af, og det kan generelt set være svært at finde studieboliger. I stedet for kan du bo i Slagelse, hvis du ikke har noget imod at pendle frem og tilbage med toget. Det tager kun 35 min til hhv. Odense og Roskilde og 53 min til København H. Hvis du har bil, er det endnu mere belejligt, selvom du slipper for trafikken, når du tager toget. 

Der er mange muligheder med en billig studiebolig i Slagelse. Du kan få mere for pengene, og du har mulighed for at bo i noget større. 

Find studiebolig i Slagelse på BoligZonen

BoligZonen hjælper dig med at finde en studiebolig i Slagelse. Du kan bruge søgefunktionen til at filtrere din søgning, så du kun får boliger frem, der er relevante for dig. Du kan søge ud fra budget, område eller størrelse. Hvis ikke du umiddelbart finder din drømmebolig, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Det betyder, at du modtager en mail, når der bliver slået nye boliger op, og du kan være den første, der skriver til udlejer.  

Det er også muligt at finde et værelse til leje, hvor du deler husleje, bad og køkken med en eller flere roomies. Det kan være en god måde at lære andre at kende på, hvis du er ny i byen. Fordelen ved en studiebolig kan være, at du har den for dig selv, hvis du gerne vil have ro omkring dig. Det giver dig fred til at lave dine lektier og studere.