Bo i en moderne lejebolig i Århus Ø

Århus Ø er et nyt kvarter i smilets by. Hvis du drømmer om at bo i en moderne og nybygget lejlighed, er det stedet for dig. Du kommer til at bo ud til vandet, hvor du kan hoppe i havnebadet, sejle i kajak eller nyde den flotte udsigt. Århus Ø er hele tiden under udvikling, men bydelen er allerede nået rigtig langt. 

Søger du en Århus Ø lejebolig? Tjek BoligZonen for at finde din kommende bolig i et af Århus’ mest attraktive kvarterer. Priserne på lejligheder i Århus Ø ligger omkring 10.000-21.000 kr. Med i prisen får du en lys, stor og rummelig lejlighed, hvor alt er optimeret. Du bor desuden lige ved vandet og ofte med havudsigt. 

Hvad sker der i Århus Ø?

Her er 5 steder, du ikke kan undvære, når først du flytter til Århus Ø:

Havnebadet:

En varm sommerdag? Somrene bliver varmere, og temperaturen kan nemt stige til 30 grader. På de dage er det uundværligt at kunne hoppe i havnebadet. Et 50 meter langt bassin, børnebassin, bassin til juniorer og udspringsbassin. Der er noget for enhver smag! Så snart sveden pibler frem, kan du hoppe i vandet igen og blive afkølet. 

Bassin 7:

Her samles hele Århus Ø om sommeren! Du kan nyde en drink, spise lækker mad eller bade snuse til den hyggelige atmosfære. Er du vild med action på vandet? Så kan du prøve kræfter med vandsport her. Du kan også se teater hos Teatret Gruppe 38. Hvis du mangler noget at lave en dag, er det her, du finder vennerne!

Ø-linjen:

Ø-linjen er fire nye øer på den gamle pier 4. Et område på 8000 m2, hvor der skal udvikles nye områder. Her skal der være mulighed for aktiviteter, grønne områder – og måske har du et forslag? Ø-linjen er stadig under udvikling, og du kan være med!

Udkigstårnet:

Århus Ø har et udkigstårn på 15 meter, hvor du kan se udover vandet og ind mod Aarhus by. 

Aarhus havbane:

For en habil svømmer er havbanen et hit. Den er 500 meter lang og godkendt af søfartsstyrelsen og markeret med bøjer. Derfor har alle skibe forbud mod at sejle her, så du kan give den gas i ro og mag. 

Centrum af Århus ligger lige rundt om hjørnet, og du kan altid nemt komme med letbanen hvorhen, du ønsker det. Det gør bydelen lettilgængelig. 

Find en Århus Ø lejebolig der passer til dig

Kanalhusene Århus Ø er et populært sted at finde en lejlighed. De er opført mellem 2014-2017 og har udsigt til lystbådehavnen, bugten og kanalen. Der er 148 lejligheder med 2-7 værelser. Du kan dermed finde en stor lejlighed, hvor der er plads til hele familien! Nogle af lejlighederne er 319 m2, så du får alt den plads, du kunne drømme om. Der er fred og ro og en stor gårdhave centreret i kanalhusene Århus Ø. Lejlighederne har decentral ventilation og gulvvarme og en eller flere altaner. Dertil hører parkeringskælder og cykelparkering. 

Lejligheder i Århus Ø har en lækker beliggenhed, og du kan finde din kommende lejebolig der her på siden. Hvis du ikke kan finde en Århus Ø lejlighed, kan du tilmelde dig BoligMatcher og få svar, så snart nye boliger i området bliver slået op på siden.