Lejebolig i Aarup

Godt 20 kilometer vest for Odense finder man den mindre, men hyggelige by Aarup. Byen, der hører til Assens Kommune og Region Syddanmark, danner i dag hjem for ca. 3,233 indbyggere. Byen har dog fået vokseværk og har altså de seneste år oplevet en kraftig tilvækst i antallet af tilflyttere. Det ser nemlig ud til, at folk fra nær og fjern har fået øjnene op for Aarups mange charmer – måske bliver du den næste tilflytter i byen? 

Hvis den vestfynske by allerede nu lyder interessant for dig, kan du gå direkte til vores oversigt over ledige lejeboliger i Aarup lige her. Du kan også vælge at læse videre her og således blive endnu bedre introduceret til, hvorfor flere og flere vælger at finde deres hjem i Aarup.

Hvorfor bosætte sig i Aarup 

En lejebolig i Aarup er interessant for mange forskellige mennesker og familier af lige så mange forskellige årsager. Byens mange gode pasningsmuligheder, skoler og alsidige fritidstilbud til børn gør området enormt attraktivt for yngre par og børnefamilier, der i samme omgang søger mulighed for et lokalt fællesskab og gode legekammerater med familier i nærområdet. 

Det er dog ikke kun børnefamilier, der kan finde lykken i Aarup. Byen byder nemlig også på en lang række tilbud for voksne og ældre; herunder kan særligt fremhæves byens fritidscenter, en velassorteret sportshal og den hyggelige hovedgade, der huser et bredt udvalg af dagligvareforretninger, specialbutikker, tøjbutikker osv. 

En af Aarups største og mest aktive attraktioner er dog byens kulturhus. I Kulturhuset ’Industrien’ kan du nemlig både finde bibliotek, biograf, galleri, lokalhistorisk arkiv og meget mere. Derudover arrangeres der i kulturhuset et væld af koncerter, foredrag, udstillinger - det er næsten svært at komme til at kede sig med en hverdag og et liv i Aarup!

Lej din bolig i Aarup

Hvis du vælger at bosætte dig i Aarup, er der gode muligheder for at pendle til studie eller job. Faktisk kan du med en lejebolig i Aarup finde over 410.000 arbejdspladser inden for en 1 time. Odenses mange erhvervsmuligheder og rige studieliv ligger kun godt 20 kilometer væk, og med Aarups gode tog- og budforbindelser kan du hurtigt og bekvemt transportere dig selv til den store naboby. 

Selvom Aarup således kun ligger et stenkast fra Odenses bymidte, er priserne for at leje en bolig ikke i nærheden af de priser, man kan finde i den større naboby. I Aarup kan du derimod finde både huse, lejligheder og værelser til leje i et yderst fornuftigt prisleje. En central lejlighed på 100 kvadratmeter vil typisk koste omkring 7000 kr. om måneden. Med en lejebolig i Aarup sparer du altså på huslejen uden at gå på kompromis med hverken hyggeligt byliv eller job- og studiemuligheder. Ovenikøbet vil du højest sandsynligt opleve at få en del flere kvadratmeter for pengene, hvis du vælger at bosætte dig i den hyggelige vestfynske by. 

Hos BoligZonen ønsker vi at gøre processen med at leje din drømmebolig nem og tryg for dig. Tag gerne et kig på vores guide til lejere, der gennemgår de mest gængse dele af lejeprocessen og forhåbentlig kan gøre oplevelsen sikker og overskuelig for dig. 

Rigtig god fornøjelse!