Lejebolig Albertslund, en smuk bydel vest for København


Studiebolig Albertslund 

Er du på jagt efter et nyt område at bo i? Hvis dette er tilfældet, så kan du godt indstille jagten. Albertslund er en fantastisk smuk bydel vest for centrum af København, bydelen ligger tæt op ad de andre velkendte bydele såsom Glostrup og Taastrup. Albertslund er en meget speciel bydel, den er nemlig ikke, som man ville forvente, at en bydel kun 15 kilometer vest fra Københavns centrum ville være. Rigtig meget af Albertslund er nemlig naturområder, det vil altså sige, at næsten lige meget hvor du kigger hen, så er der noget smukt og grønt at få øje på. Dette kommer alle Albertslunds indbyggere til gode, men specielt de studerende nyder godt af dette, da det åbner muligheden for nogle hyggelige stunder med studiekammeraterne.

De grønne områder er ikke det eneste, der kommer studerende fra Albertslund til gode, det gør de mange studieboliger nemlig også. Albertslund er en bydel tæt på indre København, hvilket betyder, at du her finder studieboliger rigtig tæt på centrum af vores smukke hovedstad, men til en langt billigere pris end hvad det ville koste længere inde mod hjertet af København. Hvis du vælger at finde en studiebolig i Albertslund, giver det automatisk en del mere plads i budgettet, hvilket kan resultere i, at du ikke behøver et arbejde ved siden af studiet, så du hermed får lidt mere fritid og en meget billigere bolig.

En 2-værelses lejlighed i Albertslund koster omkring 10.000 kr. om måneden, hvilket altså er en brøkdel af prisen for indre København. Hvis du eventuelt vil endnu længere ned i husleje, kan du også altid overveje at leje et værelse ud. Som studerende kan det også være rigtig smart at gøre det den anden vej rundt, og så søge efter et enkelt værelse til dig selv til at starte med. Dette er som sagt langt billigere, og hvis du er ny i området, så giver det dig også automatisk nogle bekendtskaber.

Albertslund Kommune 

En lidt større lejebolig i Albertslund Kommune er et rigtig godt skridt videre fra studieboligen. Albertslund byder nemlig også på lidt større lejligheder, som giver en del flere muligheder, end studieboligen gjorde. Disse lejligheder er oplagte til par, eller endda hvis man er en lille nystartet familie. Der er oftest kræset lidt mere for detaljerne ved en større lejlighed i Albertslund, og det betyder som regel også flere kvadratmeter, hvilket i visse tilfælde er det, man hungrer efter, når man siger farvel til sin studiebolig.

Prisen for de større lejligheder er selvfølgelig også lidt højere end studieboligen, men stadig til en ret så fornuftig pris. Prisen på. måned for en 3-værelses lejlighed i Albertslund ligger typisk mellem de 12-14.000 kr. Dette er en pris, langt de fleste kan være med på, specielt fordi, at når man er klar til en lidt større lejlighed, betyder det som regel, at man er ude på arbejdsmarkedet og skal flytte sammen med sin partner eller en ven.

Andre muligheder for en bolig i Albertslund

En Albertslund-bolig kan være meget mere end et værelse, en studiebolig eller en lejlighed, det kan nemlig også være et hus. Der er gode muligheder for at finde et hus i Albertslund, og specielt hvis man ønsker at leje. Rækkehuse og villaer bærer heldigvis præg af, hvad de andre lejeboliger i Albertslund Kommune gør, nemlig at man får dem til en meget fornuftig pris, samtidig med at man får en hel håndfuld kultur, udsigt og liv med. 

Husene i Albertslund henvender sig selvfølgelig ikke til studerende, men nærmere den lille familie eller familien, der ønsker forøgelse. Albertslund er et rigtig godt område at starte, eller bosætte, sin familie i. Der er gode muligheder for skoler, børnehaver og vuggestuer, samtidig med at den grønne natur skaber rolige omgivelser. Hvis det lyder som noget for jer, så handler det helt simpelt bare om at gribe chancen og på egen krop opleve, hvad Albertslund kan byde på.

Hvordan finder jeg en ledig lejebolig i Albertslund? 

Hvis du rent ud sagt bare er blevet opsat på Albertslund, så er spørgsmålet ovenover garanteret på dine læber. Vi kan heldigvis berolige dig med, at det er ret så simpelt. Der er en søgefunktion på vores side, BoligZonen, og her kan du frit bladre dig igennem diverse boliger og finde din næste Albertslund-lejebolig. Det er ligegyldigt, om du ønsker at leje en lejlighed i Albertslund eller bare kigge på en bolig i Albertslund Kommune, vores filter ude i venstre side gør det muligt for dig at tilpasse din søgning, så kun lige præcis det, du er ude efter, kommer op.

Hvis du ønsker at tage boligsøgningen et skridt videre, kan du også kontakte Albertslund Boligforening og få dem til at guide dig i den rigtige retning. Hvis du kombinerer dem med vores søgefunktion, er dine chancer for at finde drømmeboligen ufatteligt gode. Til sidst er der kun en ting at sige, god boligjagt!