Lejeboliger i Årslev 

Blot 15 kilometer syd for Odenses storbyleben finder du et lille lokalsamfund ved navn Årslev. Årslev, der er en del af Faaborg-Midtfyn Kommune, har i dag 4.113 indbyggere og er en mindre, men utrolig levende by, der ligger på Fyn. Trods byens intime og hyggelige størrelse er ambitionerne for Årslev store og mange. Byen er nemlig en del af en stor udviklingsplan, der blandt andet søger at få ca. 3.000 nye borgere i byen inden 2030. Måske skal det være dig?

Med et hjem i Årslev er der potentiale for at blive en del af et velfungerende lokalsamfund i rivende vækst. Har byen vækket din interesse? Lad os hjælpe dig med at finde din næste lejebolig i Årslev.

Årslev – fremtidens forstad

Som nævnt er der store planer og ambitioner for den lille by Årslev. Ambitionerne kredser især omkring tre bærende præmisser for Årslevs fremtid:

·      Opfostring af et godt og solidt fællesskab.

·      Bæredygtig udvikling i både byplanlægning og sociale tilbud.

·      Ansvarlige klimaløsninger, der ikke går på kompromis med hverken byens værdi eller borgernes velfærd. 

For at opnå disse målsætninger er der netop etableret en helt ny og bæredygtig bydel i Årslev, og der er således god mulighed for at finde en topmoderne og ny lejebolig i Årslev, der lever op til alle dine forventninger og krav som lejer. Her i 2021 har Faaborg-Midtfyns Kommune desuden iværksat et omfattende projekt med at optimere og udbygge byens centrum, så der bliver bedre muligheder for at danne moderne fællesskaber og udnytte byens mange ressourcer.

Boliger til leje i Årslev

Med Årslevs mange spændende projekter og bæredygtige udvikling finder du næsten ikke en mere spændende by at bosætte dig i. Med den nye bydels mange boligtyper og spændende arkitektur og design er det muligt at finde forening og fællesskab lige uden for din nye hoveddør.

I Årslev kan du finde gode lejligheder, huse og værelser til leje – og endda til yderst fornuftige priser. Prislejet afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer som beliggenhed, areal og boligtype, men generelt set vil du kunne finde boliger på 100 kvadratmeter til ca. 7.000 kr.

Med en lejebolig i Årslev har du kun 20 minutters kørsel til landets tredjestørste by Odense, og det kan således nemt lade sig gøre at pendle til den fynske hovedstads mange attraktive faciliteter. I Odense findes der nemlig et veludviklet studie- og erhvervsliv, som du med base i Årslev let kan benytte dig af – dog uden at betale den noget højere husleje, der findes i en større by som Odense. 

Det har heldigvis aldrig været nemmere at finde den perfekte lejebolig. Med BoligZonen bliver du nemlig nemt og hurtigt præsenteret for alle de relevante muligheder. Samtlige boligannoncer på BoligZonen er gennemgået og godkendt af vores egen kundeserviceafdeling, der altså garanterer et vist niveau af sikkerhed, når du finder din næste bolig hos os. Har du brug for ekstra tryghed og vejledning, kan du med fordel tjekke vores guide til sikker boligsøgning ud her