Lejebolig Asnæs

Går du og drømmer om at bo i en lille og hyggelig stationsby i det nordvestsjællandske? I så fald bør du bestemt undersøge Asnæs nærmere. Asnæs er en by med kun 3.028 indbyggere, og den ligger i Odsherred Kommune.

Asnæs er en yderst attraktiv by at bo i, eftersom du her både finder en folkeskole, et gymnasium, en idrætshal og en svømmehal. Derfor er det et oplagt sted at bo for børnefamilier. Der er tilmed gode shoppemuligheder, og du finder flere spændende butikker i Asnæs Center. 

Er du på udkig efter en lejlighed i Asnæs, kan vi hos BoligZonen være behjælpelige, og du finder her på siden et stort udvalg af attraktive ledige lejeboliger i Asnæs. 

Attraktioner i Asnæs

Der er ingen tvivl om, at Asnæs byder på mange forskellige attraktioner, der gør, at det er populær by for mange at bo i. Herunder kan Odsherreds Museum blandt andet nævnes. Det ligger i Hvide Hus i Asnæs, og her finder du en spændende udstilling om oldtiden, ligesom du kan lære en masse om områdets udvikling. Foruden Odsherreds Museum finder du lige syd for byen frilandsmuseet Ulvsborg Historisk Værksted, hvor du har rig mulighed for at gå på opdagelse i den tidlige middelalder. 

Selvom Asnæs er en mindre stationsby med lige over 3.000 indbyggere, har du masser af muligheder for at shoppe. I Asnæs Centret er der over 30 butikker, ligesom centret huser flere arrangementer for både børn, voksne og ældre. Det summer altid af liv i byens shoppecenter, og det er blandt andet dette, der gør det attraktivt at bo i Asnæs. Du finder her på siden nye, flotte lejligheder i Asnæs, herunder uden tvivl din nye lejlighed ved Asnæs Centret. 

Lejligheder i Asnæs 

I Asnæs er der en masse lejligheder, hvorfor du nemt vil kunne finde den Asnæs-lejebolig, du er på udkig efter. Det gælder, uanset om du vil have lejlighed i Asnæs med have, altan eller en større treværelses lejlighed. Uanset hvor i byen, du bosætter dig, er du tæt på Asnæs Station, hvor der er forbindelser med lokaltoget mod både Nykøbing Sjælland og Holbæk. Du er desuden ikke langt fra Sjællands Odde, så du kan hurtigt tage færgen til Jylland. 

En lejlighed i Asnæs koster normalvis mellem 4.000 og 8.500 kroner om måneden afhængig af størrelsen, og der er derfor ingen tvivl om, at du får masser af bolig for pengene. 

Find nye lejligheder i Asnæs 

Hos BoligZonen har vi gjort det hurtigt og nemt for dig at finde en attraktiv lejebolig i Asnæs. Vi formidler lejeboliger i hele Danmark for dig som lejer, så du nemt kan finde din næste lejebolig. Vil du gerne være den første til at få at vide, når der er nye ledige lejeboliger i Asnæs, kan du vælge at BoligMatche. Det betyder, at vi sender dig en e-mail, lige så snart der kommer nye boliger i Asnæs på markedet, og så er det endda helt gratis.