Lejebolig Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by ligger lige ved Isefjord. I Holbæk kan du finde et bølgende istidslandskab, slappe af ved fjorden eller opdage de mange kulturoplevelser byen har at byde på. Kort sagt – med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Holbæk, vil du ikke mangle noget.

Holbæk ligger ca. 60 kilometer fra København, og med de gode trafikale forbindelser, der er til København, Roskilde, Ringsted, Kalundborg samt Odsherred via tog og motorvej, vil du fra enten din lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Holbæk have gode forbindelser til resten af Danmark. 

En masse nybyggeri er skudt op i Holbæk, og således vil der være mange muligheder at vælge i mellem, hvis du gerne vil flytte til Holbæk, uanset hvad du søger – om det er en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed. 

Lejebolig i Holbæk

Hvad med for eksempel at kigge efter en lejelejlighed i nybyggeriet Holbæk Have? Her bliver der opført 85 almene familieboliger til leje. En lejlighed til leje i Holbæk Have vil være med en skøn udsigt ud over den grønne kile og Holbæk Fælled, som er et stort, bynært naturområde. Du kan finde en lejlighed til leje på alt fra 75 kvm til 105 kvm, og din lejebolig kan være på både 2 værelser, 3 værelser eller 4 værelser. En lejebolig til leje i Holbæk Have har en unik beliggenhed mellem by og natur – og dette er tænkt ind i bebyggelsen af lejelejlighederne. Den grønne kile vil nemlig løbe som en ”grøn korridor” ind i mellem bygningerne. Med en bolig til leje i Holbæk Have vil du desuden have adgang til fælles haverum, hvor du kan mødes med dine naboer eller trække familien med ud. Desuden giver din lejebolig dig adgang til en privat have samt offentlige stier, der flettes sammen med bebyggelsen og skaber en helhed og giver gode muligheder at mødes til socialt samvær med dine naboer i Holbæk Have. En bolig til leje her er placeret således, at de får masser af sol og dagslys, og desuden vil næsten alle lejeboliger have udsigt over fælleden. Vælger du en bolig til leje aller øverst, vil du kunne skue ud over fjorden. Med en lejlighed til leje i Holbæk Have vil du derfor leve i en skøn kombination af by og natur. 

Lejlighed i Holbæk Fjordtårn

Et andet sted, du kan kigge efter en lejlighed til leje, er i nybyggeriet Holbæk Fjordtårn. Det eksklusive nybyggeri rummer 60 lejligheder i en kombination af leje- og ejerboliger. Her vil du få en lejlighed til leje direkte ud til havnefronten på Holbæk Havn. Fjordtårnet består af 16 etager. Fra foyeren kan du tage trappen eller elevatoren op til de resterende etager. Hver etage, undtagen de to øverste, består af fire lejligheder med alt fra to til fire værelser. På 15. etage finder du tre lejligheder, og på øverste etage finder du den store, eksklusive penthouselejlighed på 253 kvm, som desuden har en tagterrasse. Med en bolig til leje her vil du altså befinde dig i mondæne omgivelser midt i Holbæk. Alle lejlighederne er bygget med lysindfaldet for øje. Du vil således få en bolig til leje, der er optimeret i forhold til både lys og udsigt. Tre af de fire lejligheder, hver etage rummer, er orienteret med udsigt over fjorden, mens den fjerde, som er sydvestvendt, giver et fantastisk kig til Holbæk by, og derudover vil du have sol fra morgen til aften. Du vil få en lejelejlighed, hvor det lyse og hvide er gennemgående både ude og inde. Alle lejligheder er indrettet i en indbydende, nordisk stil. Derudover vil du med en bolig til leje i Holbæk Fjordtårn have udgang til en eller flere altaner, hvorfra du kan nyde udsigten til fjorden eller byen. Desuden har altanen den designmæssige detalje at have glas i grønlige toner, som giver et skarpere lys og forstærker udsigten over vandet. Uanset om du er single, et ungt par eller et ældre par, vil der være noget for dig i Holdbæk Fjordtårn. Lejlighedernes forskellighed og muligheden for både at leje og eje tiltrækker nemlig alle, der drømme om at bo lige midt i smørhullet mellem fjord og by. 

Holbæk Havneby

Du kan også overveje at finde en bolig til leje i Holbæk Havneby, som er lyse lejligheder i et innovativt byggeri. Med en lejlighed til leje her vil du blive en del af et lejlighedskompleks, der i stueplan rummer specialbutikker; 1. sal har lejeboliger samt ejerlejligheder, mens 2. sal udelukkende består af ejerlejligheder. Med en bolig til leje i Holbæk Havneby vil du bo i lyse omgivelser. Desuden vil der være mulighed for opholdsrum. De fleste af lejlighederne vil have mulighed for loft til kip, ligesom der i enkelte lejligheder vil være mulighed for at etablere en indskudt hems. Med en bolig til leje i Holbæk Havneby vil du være placeret centralt på havnen lige midt i Holbæk. Gennem de senere år har havnen undergået en gennemgribende forvandling og er således blevet til et aktivt område med gode spisesteder, kulturbegivenheder og underholdende arrangementer. Med en lejlighed til leje i Holbæk Havneby vil du kun være et par minutters gang fra hovedgaden i Holbæk, hvor du kan finde et rigt udvalg af butikker. Ligeledes vil du kun være et par minutter væk fra Holbæk Strand. 

Masser af unikke oplevelser i Holbæk

Uanset hvor i Holbæk, du vælger at finde en bolig til leje, og om du er på jagt efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, så vil du bo i en by med nogle af Sjællands mest unikke oplevelser. Du kan opleve alt fra tyrkisk bad og udendørsbassiner på havnen, en spadseretur i bymidten, eller du kan tage en dukkert i Søbadet Venedig – også om vinteren, hvor det benyttes til vinterbadning. Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Holbæk vil du således bosætte dig midt i et væld af oplevelser i en hyggelig og maritim by. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Holbæk?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Holbæk. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Holbæk by og Holbæk Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Hvad koster en lejebolig i Holbæk?

En lejebolig i Holbæk koster i gennemsnit omkring 11.000 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.400 kr./mdr. og 12.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.500 kr./mdr. og 16.400 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Holbæk. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Holbæk.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Holbæk, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Holbæk. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Holbæk.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Holbæk på BoligZonen.