Lejebolig Kalundborg

Den vestsjællandske by Kalundborg er en gammel købstad med knap 50.000 indbyggere. Byen har tidligere været et trafikknudepunkt i Danmark, da Kalundborg station er endestationen for Nordvestbanen. Desuden har Kalundborg Havn traditionelt været færgehavn med forskellige linjer til Jylland, og den er landets fjerde mest besøgte krydstogthavn. Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Kalundborg vil du altså bosætte dig i en by med historie. 

Kalundborg Kommune dækker et areal på 604 kvm og har en 160 km lang kystlinje – en af landets længste. Den travle industrihavn og et spirende erhvervsliv kombineret med den smukke natur gør Kalundborg til et attraktivt sted at finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed. Med en bolig til leje i Kalundborg vil du være unikt placeret i den vestsjællandske natur på aksen mellem landets to største byer. Du vil således få en bolig til leje i et område, der ligger ud til vandet, midt i landet. Men du vil også bo i en by der har nem adgang til Slagelse, Ringsted, Holbæk og Roskilde, hvilket gør den attraktiv for pendlere. 

Med en bolig til leje i havnebyen Kalundborg vil du befinde dig i den største by i kommunen. Hvad enten du vælger en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed vil du få adgang til et bredt udbud af fritidsaktiviteter og et rigt foreningsliv, som Kalundborg tilbyder. Desuden vil du finde masser af spændende kulturtilbud, torvedage og rigtig meget andet. En gåtur ned gennem byen vil tage dig forbi både kendte forretninger og specialforretninger. 

Derudover vil du med en bolig til leje i Kalundborg også være tæt på byens største og mest berømte vartegn, nemlig den 5-tårnede Vor Frue Kirke, som også befinder sig her, og samtidig vil du fra din lejlighed til leje eller hus til leje i Kalundborg være i kort afstand til middelalderlig arkitektur. Særligt den ældste del af byen, kaldet Højbyen, er nemlig rig på netop dette. 

Og hvor skal du så finde et hus til leje, en studiebolig til leje, en lejlighed til leje eller et værelse til leje? Det kunne for eksempel være i et byggeri i Kalundborg.  

Klosterkrogen

I Kalundborg ligger nybyggeriet Klosterkrogen. Det består af i alt 44 lejemål, som er fordelt på 22 1-værelses boliger og 22 3-værelses boliger til leje. De er opført i 2019/2020 og er således helt nye. En bolig til leje i stueplan er uden trapper, mens der er trapper op til boligerne på 1. sal. Vælger du en bolig til leje i stueplan, vil du få adgang til en mindre terrasse, som hører til hver af boligerne. Vælger du en bolig til leje på 1. sal er der ingen altan, men derimod er hoveddøren vendt ud mod en svalegang. Med en lejlighed til leje i Klosterkrogen vil du være tæt på flere forskellige ting. Blandt andet er indkøb, togstation, bibliotek, skole og en park lige i nærheden. 

Fine naturoplevelser i Kalundborg

Ved at få en bolig til leje i Kalundborg vil du være tæt på gode naturoplevelser. Blandt andet ligger to af Danmarks største søer placeret her. Du kan også tage en hyggelig vandreoplevelse på Sjælland største hedareal, Eskebjerg Vesterlyng med to vandreklitter, eller tage en tur til de spændende øer Sejerø og Nekselø. Med en bolig til leje i Kalundborg vil du derfor altid være tæt på gode naturoplevelser, som også byder på et spændende plante- og dyreliv. I Kalundborg er der nemlig både sjældne arter og en naturmæssig skønhed. 

Boligområder i Kalundborg

Det kan være værd at gøre dig nogle tanker om, hvad du ønsker at have af muligheder, inden du finder dit hus til leje eller lejlighed til leje i Kalundborg. Er du mest til at være omringet af marker og kunne nyde den friske luft i ro og mag? Eller vil du gerne have en lejlighed til leje, hvor du kan være tæt på byens butikker og caféer? Alt efter, hvad du ønsker at få ud af din lejebolig, så har Kalundborg noget at tilbyde dig. Hos BoligZonen finder du både lejeboliger i Kalundborg by og Kalundborg Kommune.

Livet i storbyen

Du kan vælge at finde dig en lejlighed til leje eller et værelse til leje i centrum af Kalundborg, hvis du ønsker at være lige der, hvor det sker. Hvis du godt kan lide at være tæt på shopping, barer, caféer og restauranter, så er det oplagt at finde en lejebolig i nærheden af centrum. 

Livet på landet 

Har du brug for at trække vejret i naturfyldte og rolige omgivelser, så kan du overveje at finde et hus til leje på landet i Kalundborg. Her kan du sidde om sommeren og kigge på de stille marker, eller du kan tage en lang gåtur i skoven eller ved vandet. Med et hus til leje i Kalundborg kan du udleve de drømme, du eventuelt måtte have om et lille landbrug eller en masse dyr, og du vil have et sted at falde helt til ro efter en lang dag. 

Studiebolig eller værelse til leje i Kalundborg

Kalundborg er uddannelsesmæssigt centrum for området, idet der tilbydes flere forskellige gymnasiale uddannelser og to videregående uddannelser. Med alle de uddannelser, der tilbydes i Kalundborg, kunne det være helt oplagt med en studiebolig til leje. Du kan også overveje at slå dig sammen med andre og finde et værelse til leje. På den måde kan du få en billigere husleje, og samtidig opleve glæden ved et bofællesskab med andre. Ellers er der flere studieboliger til leje i Kalundborg, du kan kigge nærmere på. Det er et oplagt valg for dig, der studerer i Kalundborg eller omegn og gerne vil være tæt på dit studie, samtidig med du kan være tæt på byen og den smukke natur, der findes i nærheden.  

Uanset hvad, du måtte have af ønsker, og hvad din situation og dit behov er, så er der flere forskellige muligheder for at finde en bolig til leje i Kalundborg. Måske er du single eller et par på jagt efter en lejebolig, måske er du studerende og leder efter en studiebolig til leje eller værelse til leje, eller måske er du en del af en større børnefamilie og på jagt efter et hus til leje. Uanset hvad er det værd at kigge nærmere på, hvad Kalundborg har at tilbyde. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Kalundborg?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Kalundborg. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Kalundborg by og Kalundborg Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Kalundborg?

Den gennemsnitlige husleje ligger mellem 1.500 kr./mdr. og 17.000 kr./mdr. Den gennemsnitlige husleje pr. kvadratmeter er 67 kr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Kalundborg. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Kalundborg.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Kalundborg, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Kalundborg. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Kalundborg på BoligZonen.