Lejebolig Augustenborg

I det smukke, kuperede landskab i Danmarks mere sydlige egne finder man den skjulte perle, hertugbyen Augustenborg. Byen, der ligger på Als, hører til Sønderborg Kommune og har i dag ca. 3,202 indbyggere. Med både hyggeligt havnemiljø, store skove, eget slot og et imponerende naturreservat har byen noget at opleve for enhver. Med byens aktive foreningsliv og adelige historie oveni danner Augustenborg som by samlet set ideelle rammer for at skabe et nyt hjem for både unge og gamle, enlige, par og familier. 

Et hjem i en lejebolig i Augustenborgs flotte omgivelser er næsten som taget ud af et eventyr. Er du på udkig efter et nyt hjem og forandring i hverdagen? Så benyt vores brugervenlige søgemaskine til hurtigt at få en ordentligt overblik over alle de ledige lejeboliger, der i øjeblikket er aktuelle på markedet. Måske venter din drømmebolig på dig? 

Augustenborg – den sydlige hertugby

Mange kender og besøger Augustenborg pga. det smukke, historiske slot, der har hjemme i byen. Selvom slottet da også betragtes som byens kronjuvel, har Augustenborg dog også mange andre attraktioner og seværdigheder i og omkring byen. Oprindeligt var den lille by og dens borgere primært en såkaldt hofby, der i høj grad har tjent slottet. I dag må man dog sige at byen er vokset ud af denne rolle og har fundet sin egen identitet. 

Augustenborg er nemlig en by i blomstrende udvikling. Efter det anerkendte kunstcenter Augustiana flyttede ind i byens slotspark, har byen udviklet sig til en vaskeægte kunstnerby, der tiltrækker både udøvende kunstnere, samlere og almindeligt kunstinteresserede. Med en lejebolig i Augustenborg er der således rig mulighed for at blive en del af et moderne, tætknyttet kunstnermiljø, hvor der er plads til eksperimenter og udfoldelse. 

Er man ikke kreativt anlagt, har Augustenborg heldigvis også mange andre tilbud. Det lokale erhvervsliv er både aktivt og alsidigt, og der er aldeles gode jobmuligheder i byen. Den hyggelige turisme skaber mange arbejdspladser til byens borgere, men derudover betyder byens beliggenhed, at man med en base i Augustenborg hurtigt og nemt kan pendle til de omkringliggende større byer såsom Sønderborg og Aabenraa

Leje af hus eller lejlighed i Augustenborg

Der er noget for enhver at komme efter i Augustenborg, og heldigvis har byen også mange gode lejeboliger. Uanset om du foretrækker en villa nær fjorden, eller vil finde en rummelig lejlighed centralt ved byens handelsmiljø, er der gode muligheder for at du kan få opfyldt dine ønsker med en lejebolig i Augustenborg. 

Priserne på lejeboliger i byen er yderst fornuftige, og du vil helt sikkert opleve af få rigtig meget for pengene i Augustenborg. En lejlighed på ca. 100 kvadratmeter kan findes til omkring 5.000 kr. om måneden, hvilket altså er en billig leje at betale for en bolig i en ægte hertugby. 

Find hjem i Augustenborg 

Virker Augustenborg som det rette sted at slå dig ned? Hos BoligZonen håber vi, at vi kan hjælpe dig sikkert og godt gennem lejeprocessen. Tag f.eks. et kig på vores mange informative guides, der skal sikre dig, at du får en tryg oplevelse, når du finder og flytter ind i din drømmebolig. 

God fornøjelse!