Lejebolig Birkerød

På udkig efter lejebolig Birkerød? Tøv ej, du er kommet til den helt rigtige boligportal. Hos BoligZonen har vi et bredt udvalg af lejeboliger Birkerød. Læn dig tilbage og lad os beskrive byen, så godt vi kan, så du kan blive lidt klogere på Birkerød.

Birkerød er en dejlig by i Nordsjælland med omkring 21.000 indbyggere. Birkerød har en god størrelse og er den største bymæssige bebyggelse i Rudersdal Kommune (som ligger i Region Sjælland). I dag er byområderne Ebberød, Kajerød, Bistrup og Birkerød vokset sammen til ét byområde. 

I Birkerød vil du føle, at du bor i en stor landsby, hvor der både er smukke parker og søer i centrum af byen. Byen har ligeledes både flere kultur-, sports- og fritidstilbud og er derfor en meget attraktiv by at bosætte sig i i en lejebolig. Birkerød centrum starter ved Birkerød Station og strækker sig mod nord. Centrummet af byen skal findes ved Torvet og Rådhuset. Hvis du går en tur gennem byen, vil du opleve en mangfoldig by, hvor der er en fin balance mellem nye og gamle bygninger. 

Birkerød slår sig som værende en grøn kommune på grund af de mange parkområder. Tæt på centrum finder du f.eks. Furesø Golfklub, Birkerød Sø, Byagerparken og mange flere små grønne oaser. Omkring i Birkerød finder du også mange dejlige naturområder, som vi vil liste op for dig nedenfor. Hvis et af den lyder ekstra tiltalende til dig, kan du tage det med dig videre i din søgning efter en lejebolig Birkerød.

Rudeskov

Skoven strækker sig fra det nordligste af Holte og helt op til Sjælsø. Rudeskov er pben og meget sollys kommer igennem ved de mange enge, moser og opdyrkede marker. I Rudeskov kan du ligeledes være heldig og se hjorte, som bor i skoven.

Ravnsnæs

Ravnsnæsset er en lille grøn bydel med omkring 700 indbyggere. Det ligger lige syd for for Sjælsø og har en fantastisk udsigt ud over søen.

Sjælsø

Sjælsø ligger lige mellem byerne Birkerød, Allerød og Hørsholm. Udover at være en smuk sø, som folk står på skøjter på om vinteren og sejler på om sommeren, er søen ejet af Gentofte Kommune, som bruger den til indvinding af drikkevand. 

Sjælsø er også kendt for ”Sjælsø Rundt”, som er et tilbagevendende motionsløb, der har fundet sted siden 1970.

På grund af byens placering i forhold til København er byen meget populær og det ses på boligpriserne. Hvilket også er grunden til at flere og flere vælger at bosætte sig i lejeboliger. I byen er det både muligt at finde lejlighed Birkerød, huse til leje, rækkehuse til leje, værelser til leje eller ungdomsboliger. Vælger du at bosætte dig i Birkerød med familie, kan du også være tryk ved, at der er gode skoler i byen. Birkerød har fire offentlige folkeskoler, Birkerød Skole, Bistrupskolen. Sjælsøskolen og Toftevangskolen samt én privat folkeskole, Birkerød Privatskole. Derudover er der også et fint og stort gymnasium, Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole. Her kan du tage STX, HF, International Baccalaureate samt bo på skolens kostskole. I byen finder du også Birkerød Sportscollege.

Ét bestem byggeri i Birkerød som er værd at kigge nærmere på, hvis du leder efter en lejebolig i byen er Grøndals Parken. På den tidligere Kajerødgrund er der opført 45 smukke boliger på alt mellem 120 og 150 kvadratmeter. Her er både plads til den store børnefamilie eller seniorer, som ønsker en vedligeholdelsesfri bolig. Boligerne ligger i meget naturskønne omgivelser, hvorfor stilen for boligerne er lavet i harmoni herefter. 

Trafik omkring, til og fra Birkerød

Birkerød ligger ret godt placeret ift. trafikken i resten af Nordsjælland. Der er S-tog fra København, som stopper i Holte, Virum, Sorgenfri, Lyngby, Gentofte, Hellerup, København Ø, København K, København V på strækningen mellem København og Birkerød. S-toget stopper efter Birkerød i Allerød og til sidst på endestationen i Hillerød.

For især børnefamilier, der arbejder i København er det vigtigt at være inden på S-togsnetværket og vælger derfor at slå sig ned i lejeboliger i form af huse til leje, lejligheder til leje eller rækkehuse til leje i byen.

Derudover er der også gode motorvejsforbindelser, da både Hillerød-motorvejen og Helsingør-motorvejen går gennem kommunen. Kongevejen går ligeledes gennem udkanten af byen, og den føre dig direkte til Hillerød. Fra Birkerød kan du komme til hovedstaden på 30 min. i bil.

Hvordan finder jeg lejeboliger Birkerød?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Birkerød – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Rudersdal Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Birkerød ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Birkerød?

En lejebolig Birkerød koster i gennemsnit omkring 10.600 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.000 kr./mdr. og 29.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 4.300 kr./mdr. og 22.800 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Birkerød. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Birkerød.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Birkerød, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Birkerød. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Birkerød på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.