Lejebolig Hørsholm

Hørsholm med sine 47.500 indbyggere ligger i Nordsjælland. Hørsholm ligger mellem Helsingørmortorvejen og Øresund pakket ind i skov og med 9 km kyst – og kun 25 km eller 20 min. fra København. Afstanden ind til hovedstaden er derfor også en af grundene til, at mange ønsker at slå dig ned i byen i lejeboliger – og det er alt fra lejelejligheder, lejede huse eller studieboliger. 

Men det er ikke kun afstanden ind til København der får folk til Hørsholm, der er nemlig også korte afstande til Vedbæk, Birkerød, Helsingør, Kongens Lyngby, Holte, Kokkedal og Virum.

Der er mange grunde til at ville bo til leje i herlige Hørsholm, for byen er rig på rigtig mange parametre – byen er især god for børn fordi den har trygge rammer og mange faciliteter.

Hørsholm byder på nogle af Danmarks bedste skoler. Faktisk ligger folkeskolerne i Hørsholm i top-10 målt på trivsel og faglighed. I Hørsholm finder du både offentlige og private skoler samt gymnasier. Flytter I til byen med børn er det også værd at nævne, at der udover gode skoler, også er mange muligheder, når det kommer til sports- og fritidsmuligheder. Hørsholm er nemlig en rigtig sportskommune, der har sin egen idrætspark og en masse idrætstilbud. 

Lejeboliger i Hørsholm er også særdeles attraktive, da du fra Hørsholm bymidte kun har 30 km til Rådhuspladsen. Transportmulighederne er mange hvor både Helsingørmotorvejen, Kystbanen og S-busser fører en hurtigt ind til hovedstaden. For sportsentusiasterne findes der også en anlagt cykelrute (9) langs Øresundskysten og Strandvejen.

Lige meget hvor du finder en lejebolig i Hørsholm er der ikke langt til bymidten, hvor både børnefamilien, det unge eller ældre par finder cafeer, restauranter, designbutikker, flere supermarkeder, specialforretninger eller byens biograf. 

I Hørsholm kommer du til at bo blandt veluddannede og velhavende indbyggere. Hvis man måler på den årlige gennemsnitsindkomst pr. indbyggere ligger den på ca. 505.000 kr. før skat. I Danmark ligger kun Rudersdal og Gentofte højere. I Hørsholm er priserne på ejerboliger generelt meget høje, men det er en myte, at man skal have 10+ millioner til en villa, hvis du gerne vil bo i Hørsholm. Mange steder i byen er det muligt at finde lejelejligheder, selvom man har en helt almindelig indkomst - også flere huse til leje i Hørsholm er muligt. 

Ny bydel i Hørsholm

I Hørsholm er en helt ny bydel under udvikling i den tidligere hospitalspark. Den kommer til at hedde PH Park - efter en af vor tids største arkitekter Poul Henningsen, som boede i området i de sidste 20 år af sit liv. Den er placeret midt i Hørsholm og kommer til at rumme over 200 boliger. Bydelen vil bestå af både ejerboliger og lejeboliger i størrelser mellem 65 og 170 kvadratmeter. 

PH Park er et bud på fremtidens boligområde med bæredygtige løsninger, høj kvalitet og fællesskaber. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Hørsholm?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Hørsholm. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Hørsholm by og Hørsholm Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Hvad koster en lejebolig i Hørsholm?

En lejebolig i Hørsholm koster i gennemsnit omkring 12.900 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 4.100 kr./mdr. og 30.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 5.700 kr./mdr. og 28.000 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Hørsholm. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Hørsholm.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Hørsholm, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Hørsholm. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Hørsholm.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Hørsholm på BoligZonen