Find studiebolig i Holte

Holte er et populært boligområde, der ligger i udkanten af Storkøbenhavn. Er du studerende kan Holte derfor være et oplagt sted for dig at finde en studiebolig. Studieboliger er ofte billigere end en lejlighed og passer derfor godt til et SU-budget. Er du på jagt efter en studiebolig i Holte, kan du blandt andet kigge på nogle af de kollegier, der findes i byen. En studiebolig i Holte koster typisk mellem 2.000 kr. og 6.500 kr., afhængig af om det er en et- eller toværelseslejlighed. 

Er du førstegangslejer? Så har vi lavet en guide til dig, hvor vi har samlet gode råd og vigtig information, som du bør vide, når du lejer en bolig for første gang. 

Lejligheder til leje i Holte

I Holte finder du alt det, du har behov for. Du finder blandt andet masser butikker, hyggelige caféer og skøn natur. Du kan blandt andet besøge Holte Midtpunkt. Måske er en lejlighed i Holte noget for dig. Hos BoligZonen har vi mange forskellige muligheder at vælge mellem. Du kan både finde lejligheder med to-, tre eller fire værelser, men også lejligheder, der er større. Lejligheder i Holte findes i mange forskellige prisklasser. Prisen for at leje en lejlighed i Holte varierer typisk mellem 9.000 kr. og 17.000 kr., og prisen afhænger af størrelse, stand, og hvor lejligheden ligger henne. Så der er god chance for at finde en lejebolig til en rimelig pris.

Lej et rækkehus i Holte

Et rækkehus er en god løsning for mange, da det kombinerer det bedste fra både hus og lejlighed. Du får både din egen have og luft omkring dig, uden du skal bruge flere timer på at passe en kæmpe have. Elsker du at være omgivet af dine naboer og tage til en masse sociale sammenkomster, behøver du ikke give afkald på det, hvis du vælger at bo i rækkehus. Her er du nemlig omgivet af naboer, og der er et trygt og hyggeligt område, hvor børnene kan leje med andre børn. Et rækkehus i Holte koster typisk mellem 9.000 kr. og 15.000 kr. afhængig af stand, beliggenhed og størrelse. 

Huse til leje i Holte

Elsker du at have masser luft og plads omkring dig, så er et hus i Holte måske noget for dig. I Holte finder du nemlig både dejlig natur, kort afstand til København og det fine Holte Midtpunkt, der byder på masser butikker. Desuden holder S-toget i København, så på ca. 30 minutter befinder du dig på Københavns Hovedbanegård. 

Derudover er Holte også et ideelt sted for børnefamilien. Her er der alt, familien har brug for – lige fra indkøbsmuligheder til fritidsaktiviteter. Byen har blandt andet flere skoler, heriblandt Holte Ny Skole. Derudover har Holte også et gymnasie. Et hus til leje i Holte koster typisk mellem 10.000 og 17.000 kr. pr. måned. Men prisen kan variere alt efter størrelsen på boligen, standen og beliggenheden. 

Lej et værelse i Holte 

Er du lige flyttet hjemmefra? Eller elsker du bare at være omgivet af mennesker, så er et værelse til leje i Holte måske lige noget for dig. Der er mange fordele ved at leje et værelse frem for en studiebolig. For det første lærer du nogle mennesker at kende. Du får også en større lejlighed med mere plads, og I er flere om at betale udgifterne til lejligheden. Studerer du i København, kan du også sagtens bo i Holte. S-toget kører nemlig direkte ind til Københavns Hovedbanegård. 

Prisen på et værelse i Holte starter på omkring 1.800 kr. og går op til omkring 4.500 kr. for et værelse på mellem 10 m2 og 25 m2. Hvad værelset koster afhænger i høj grad af størrelsen på værelset, placeringen og standen på boligen. 

Find din nye lejebolig i Holte

Er du på jagt efter et rækkehus eller måske et værelse i Holte? Så er der rig mulighed for at finde en lejebolig, der passer til dine behov. I Holte er du på tæt på storbyen, samtidig med at du er omgivet af dejlig natur. Derudover byder byen også på mange skønne huse, lejlighedskomplekser og meget andet. Men at finde en ny lejebolig kan til tider være en uoverskuelig opgave. Derfor har vi hos BoligZonen gjort det nemmere for dig at finde din nye drømmebolig. 

Du kan blandt andet benytte vores praktiske søgefunktion, der hjælper dig med at sortere i udvalget af lejeboliger, så du kun ser de boliger, der passer til dine behov. Du kan blandt andet angive, hvad huslejen må være, antallet af værelser, beliggenhed og meget mere. 

Går du derimod med tanker om at leje din bolig ud, kan vi også hjælpe dig med det. Alt, du skal gøre, er, at oprette en udlejeannonce, og så er din bolig synlig for alle de boligsøgende.