Lejebolig Helsingør

Var det noget med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i en sprudlende og moderne kulturby? Så bør du kigge nærmere på Helsingør. I denne by gemmer der sig et væld af historie, seværdigheder og autenticitet. Her vil du få en bolig til leje i en sprudlende og moderne kulturby, der har dybe rødder i historien. 

Hvad enten du leder efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, så vil du bo tæt på Kronborg, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden – alt sammen noget, Helsingør er verdenskendt for. Kan du lide maritim historie, vil du med en bolig til leje i Helsingør desuden kunne bryste dig af at bo samme sted som det tidligere Helsingør Skibsværft, der i nyere tid var byens omdrejningspunkt. Det er i dag ombygget til Kulturværftet, som er et dynamisk kulturhus med koncerter, teater, festivaller og et hovedbibliotek og et værftsmuseum. Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Helsingør vil du derfor være tæt på adskillige interessante kulturtilbud. Tæt på Helsingør finder du Hillerød af større byer.

Når du skal finde en bolig til leje i Helsingør, kan du kigge nærmere på nogle af de nybyggerier, der de senere år er skudt op.

Tretårnet – en levnede landsby på højkant

Et af de steder, du kan overveje af finde en lejlighed til leje, er i nybyggeriet Tretårnet. Det er en ombygning af det gamle Helsingør Hospital, og de kalder sig selv for ”en levende landsby på højkant”. Det er nemlig det, der er visionen i dette nybyggeri: En landsby med plads til at leve sammen på tværs af generationer i et smukt hus i enestående omgivelser. Med en bolig til leje i Tretårnet har du fri adgang til at deltage i det fælles landsbyliv med dine naboer – samtidig med at du har rig mulighed for at søge ro i din private, lyse og moderne lejelejlighed. Med Tretårnet er det muligt for folk i alle aldre at finde en bolig til leje. Her er der fokus på, at du, uanset hvor i livet du er, kan finde en bolig til leje, der passer dig. Så er du single og vil gerne finde en lejelejlighed for dig selv, men samtidig have adgang til et stærkt fællesskab, så kan du overveje at finde en bolig til leje i Tretårnet. Det kan også være, I er et ungt par, der overvejer at stifte familie og gerne vil slå jer ned i en ny og moderne lejlighed til leje, hvor I har udsigt til himmel og skov? Eller måske I er en etableret børnefamilie, der gerne vil give jeres børn – og jer selv – mulighed for at finde et fællesskab i kraft af Tretårnets andre beboere? Det kan også være, I er et ældre par, der gerne vil nyde en tilværelse, hvor I kan få glæde af fællesskabet mellem jer og de andre beboere og samtidig kunne trække jer, når I har brug for ro. Uanset hvad vil der være en bolig til leje i Tretårnet, der passer netop din alder, job og livsfase. Tretårnet er til alle, der ønsker mere fællesskab i dagligdagen, og med en bolig til leje her vil du havde adgang til en masse fællesfaciliteter i hele Tretårnet, for eksempel en tagterrasse med orangeri, udendørsarealer, kontorhotel og fitnesslokaler. Alt sammen noget der giver gode muligheder for aktiviteter og oplevelser – både alene og sammen med andre. 

Badevej

Du kan også kigge nærmere på en bolig til leje i de nybyggede boliger, Badevej. Her får du en lejelejlighed med en central placering i Helsingør med let adgang til indkøb og transport. Her vil du bo, hvor der tidligere har ligget erhvervslokaler, men nu er der opført 30 familieboliger. Byggeriet består af 15 lejeboliger og 15 ejerboliger, og du kan finde en bolig på enten 2 værelser, 3 værelser eller 4 værelser. Størrelsen varierer fra 70 kvm til 105 kvm. En lejlighed til leje her vil være i et af de fire huse, der hver består af tre etager, og arkitekturen på bygningen går i ét med bebyggelsesstrukturen i nærområdet. Vælger du at finde en lejlighed til leje i dette nybyggeri, vil du være placeret indenfor gåafstand til Helsingør Bycenter, hvor du blandt andet kan finde dagligvarebutikker, caféer og restauranter. Derudover vil du også være placeret tæt på en folkeskole, og du vil have Helsingør Station lige rundt om hjørnet, og således have gode forbindelser til resten af Danmark. Desuden vil du have en bolig til leje, der ligger tæt på det historiske og kendte Kronborg Slot.

En by med historie

Hvad enten du er på jagt efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Helsingør, vil du blive bosat i en by fyldt med historie, men samtidig også en by, der i den grad følger med tiden. Derfor vil du kunne bo side om side med spritny, innovativ arkitektur, samtidig med der vil være et renæssanceslot, som er UNESCO verdensarv. Helsingør rummer altså et godt mix af både nyt og gammelt, som du med en bolig til leje i byen vil blive en del af. Også på den gastronomiske scene er der nok at vælge i mellem i Helsingør. Du kan finde alt lige fra street food over lækker kaffe til treretters menu, så uanset hvad du lige leder efter, vil du i kort afstand fra din lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed kunne finde det, du ønsker. Også på kulturscenen vil der være nok at vælge i mellem. Der er både Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart, Kulturværftet, Danmarks Tekniske Museum, Øresundsakvariet, Værftets Madmarked og meget, meget mere. Hvad enten I er en børnefamilie, der gerne vil bo tæt på sjove oplevelser og aktiviteter for børnene, om du er single eller et ungt par der gerne vil bo i en sprudlende og moderne kulturby, eller om I er et ældre par, der gerne vil bo i mere rolige omgivelser, så kan I helt sikkert finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Helsingør. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Helsingør?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Helsingør. Vi er derfor fortalere for, at du starter din boligsøgning allerede i dag. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Helsingør by og Helsingør Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Helsingør?

En lejebolig i Helsingør koster i gennemsnit 9.200 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på hvad for en type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.900 kr./mdr. og 18.000 kr./mdr., mens lejligheder koster i gennemsnit ligger mellem 3.500 kr./mdr. og 19.000 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Helsingør. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Helsingør.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Helsingør, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Helsingør. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Helsingør på BoligZonen.