Lejlighed til leje i Helsingør

Helsingør – en af Danmarks smukkeste byer. Det er en historisk by med den smukkeste udsigt til vandet, der omgiver byen. Du finder flotte bindingsværkshuse i den gamle del af byen og naturligvis det storslåede Kronborg, der ikke blot er museum, men også har julemarkeder, skattejagte og andre events. Hvis du får lyst til en smuttur til Sverige, kommer du nemt med færgen til Helsingborg. 

I Helsingør kan du få lejligheder til leje til alt mellem 6000 kr. og 17.000 kr. Du har en unik mulighed for at finde lejligheder med havudsigt. Helsingør er et attraktivt sted at bo, da byen er forholdsvis stor, du er omgivet af smuk natur, og du er samtidig tæt på København. Find en lejlighed i de ældre, charmerende kvarterer eller en moderne lejlighed i noget nybyggeri.  

Find den lejlighed du går og drømmer om

Drømmer du om mere plads? Om at få en lækker udsigt? Eller er det en lejlighed i centrum, du godt kunne tænke dig? Uanset hvad dine drømme indebærer, kan du søge på BoligZonen efter din drømmebolig. Ved at bruge søgefunktionen kan du filtrere din søgning, så du kun får resultater frem, der er relevante for dig. Hvis du ikke finder drømmeboligen i Helsingør ved første søgning, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du får besked, så snart der bliver slået nye lejeboliger op i Helsingør, som matcher dine behov. Det giver dig et forspring. Du kan hurtigt skrive til udlejer og sikre dig boligen. 

I Helsingør har du mulighed for at drømme stort og stadigvæk have råd til dine drømme. Find en nyrenoveret lejlighed, en lejlighed med udsigt, eller en lejlighed med god plads og en god beliggenhed. Det er alt sammen inden for rækkevidde. 

Hvad kan man opleve i Helsingør?

Når du har fundet en lejlighed til leje i Helsingør, er det bare om at komme i gang med at udforske byen og området. Der er mange smukke og interessante steder at tage fat på.

Kronborg er naturligvis den helt store attraktion, der tiltrækker både udenlandske og danske turister til byen. Museet er altid et besøg værd, og der foregår mange begivenheder i løbet af året, som er et besøg værd, selvom du har set museet. Udover Kronborg er det værd at besøge Danmarks tekniske museum, Drømmeskibet, Øresundsakvariet og Biblioteket Kulturværftet. Når du får lyst til at berige dine smagsløg med lækker mad, er det oplagt at tage på Værftets madmarked. Her finder du madboder med forskellige slags mad, og du kan vælge noget nyt hver gang. 

Om sommeren er der rig mulighed for at besøge Hornbæk strand og strandlegeplads eller en af de mange andre strande i nærheden af Helsingør. Hvis du får lyst til noget action, er Havreholm Klatrepark lige noget for dig. 

Du får dermed adskillige muligheder for at få unikke oplevelser i weekenderne. Hvis du længes efter storbyliv, er København tæt på, og du kan altid besøge smukke skove og strande i Nordsjælland, når du får lyst til naturoplevelser.