Lejebolig Bjæverskov 

Bjæverskov er beliggende på Østsjælland og er med sine 3.014 indbyggere en lille og hyggelig by med en helt fantastisk atmosfære, hvor alle kender alle. Bjæverskov ligger i Region Sjælland og hører til Køge Kommune. 

Drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser tæt på Køge, Borup og Ringsted, hvor du får masser af bolig for dine penge, er en lejebolig i Bjæverskov et godt bud. Hos BoligZonen hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den lejlighed, du søger. 

Attraktioner i Bjæverskov

Der er mange attraktioner i Bjæverskov og derfor gode grunde til at bo her. Først og fremmest er du tæt på en helt fantastisk og unik natur. Foretrækker du at bo midt i naturen, er en lejlighed i Bjæverskov derfor det oplagte valg for dig. Byen er desuden ideel for børnefamilier. Det skyldes blandt andet byens folkeskole ved navn Skovboskolen, som har 486 elever, der er fordelt på 0.-9. klassetrin. Der er også et børnehus og en SFO.  

Bjæverskov byder på rigtig gode indkøbsmuligheder. Du finder blandt andet en bager, SuperBrugsen og en discountbutik, og man behøver derfor ikke køre til nabobyen for at handle ind, ligesom der er et ældrecenter, tandlægecenter og lægehus. Drømmer du om at bo i en by, hvor du er garanteret et godt naboskab og sammenhold, samtidig med at du både har gode indkøbsmuligheder og en fantastisk natur helt tæt på, er Bjæverskov således det oplagte sted. Du finder her på siden et bredt og spændende udvalg af ledige lejeboliger i Bjæverskov. 

Lejligheder til leje i Bjæverskov 

Der ligger en lang række attraktive lejligheder til leje i Bjæverskov. Du kan blandt andet finde en lejebolig i Bjæverskov i en af byens mange store parcelhuskvarterer, og prisen på en lejlighed ligger normalvis mellem 3.000-6.000 kroner. På trods af denne fordelagtige pris får du en lejebolig med en helt særlig beliggenhed tæt på skønne naturområder, samtidig med at du også har mulighed for at nyde godt af de mange indkøbsmuligheder.  

Med en lejlighed i Bjæverskov er du tæt på flere større byer. For eksempel ligger Bjæverskov kun 10 kilometer vest for Køge og 16 kilometer Øst for Ringsted. Der er desuden ikke mere end 49 kilometer til København fra Bjæverskov, og som beboer i byen har man derfor gode forbindelser til hovedstaden. Der er altså mange gode grunde til at gå på udkig efter lejligheder til leje i Bjæverskov. 

Hos BoligZonen finder du ledige lejeboliger i Bjæverskov 

Hvis du går og drømmer om at bo i Bjæverskov, er du havnet det helt rigtige sted. Hos BoligZonen kan du finde en lang række ledige lejligheder og huse i Køge Kommune, herunder i Bjæverskov. På den måde bliver det endnu lettere for dig at finde lige præcis den lejebolig i Bjæverskov, du søger, og som lever op til dine specifikke krav. Vi har også gjort sådan, at du kan oprette en boligsøgerannonce. Med denne kan udlejerne hurtigt se, hvem du er, ligesom de har mulighed for at tage direkte kontakt til dig.