Lejebolig Brædstrup

Er du bare vild med Østjylland ligesom os, kender du helt sikkert også de priser, som du finder i de store byer i Østjylland. Men der findes også mindre byer som Brædstrup, der med sine 3.750 indbyggere rummer mange børnefamilier, førstegangskøbere og glade lejere.

Brædstrup er en tidligere stationsby, der ligger mellem Horsens og Silkeborg, og i dag byder byen på et aktivt foreningsliv, nybyggede kvarterer og en smuk kirke. Og hvis du er til masser af plads og udsøgt natur, er en lejebolig i Brædstrup det helt rigtige for dig.

Attraktioner i Brædstrup

Brædstrup er også kendt som Højborgen i Bakkelandet. Midt i den forunderlige natur er der plads til både en tur i kajakken, lange vandreture, historieelskerne og dem, der elsker udendørsaktiviteter. Brædstrup byder blandt andet på:

·      Den Genfundne Bro, der ligger i kort afstand til byen, og som altså bare er et besøg værd. En bro, der er fundet på ny – det lyder da lidt spændende.

·      Endelave Aktiv Ø, der er en lokal forening, som står for at arrangere aktiviteter for beboerne i Brædstrup. Spring med på SUP, prøv kræfter med sejlads og surfing, eller giv den gas til crossfit.

·      Ring Sø, der byder på det, vi kender Østjylland bedst for. Tag en gåtur, og mærk roen med det samme.

Lejeboliger i Brædstrup

Brædstrup har en eminent beliggenhed, hvis du gerne vil bo centralt i Midtjylland og have nem adgang til nogle af de større byer. Brædstrup ligger tæt på både Horsens, Aarhus og Silkeborg, der gør det nemt at komme fra A til B på under 60 minutter.

Skal du til Horsens, kan du regne med en køretur på cirka 20 minutter, og til Silkeborg kan du køre de 28 km på cirka 30 minutter. Hopper du i bilen, og undgår du den jyske myldretrafik, kan du være i Aarhus på bare 45 minutter.

I Brædstrup finder du kernen, som er den gamle bydel med historiske bygninger. Men byen er blevet udvidet med flere nybyggede parcelkvarterer. Her er der plads til at finde en lejebolig, der matcher dine præferencer til dit kommende hjem.

Hvad koster en lejebolig i Brædstrup?

I Brædstrup rækker pengepungen meget længere end i eksempelvis Aarhus. Du kan finde en lejlighed i Brædstrup for 4.000-8.000 kr. per måned for 50-100 kvm. Vil du gerne finde et hus til leje i Brædstrup, kan du forvente priser fra 5.000-11.000 kr. per måned for et hus på 60-180 kvm.

Find din nye lejebolig i Brædstrup med BoligZonen

At finde den helt rigtige lejebolig kan være svært, men hos BoligZonen har vi gjort det nemt og enkelt at få det fulde overblik over ledige lejeboliger i Brædstrup. Alle vores boligannoncer er godkendt af vores kundeservice, og du kan altid tilpasse din boligsøgning efter dine præferencer. Du kan justere pris, antal værelser, etage og meget andet.

Du kan også blive meget klogere eksempelvis indflytningsrapporter og lejekontrakter helt gratis. Og vil du gerne udleje din bolig i Brædstrup, skal du bare oprette en udlejeannonce.Vi håber, at du snart finder din nye drømmebolig.