Carlsberg byen – et hipt og moderne boligkvarter i hjertet af København

Carlsberg byen er et utroligt eftertragtet område med god grund. I 1847 blev Carlsberg bryggeriet grundlagt, Danmarks største bryggeri. I dag er området omlagt til en bydel med boliger, kontorer, butikker og spisesteder. Du finder også mange grønne oaser i Carlsberg byen. Leder du efter en lejebolig i Carlsberg byen? Det er et lækkert sted at bo, hvor du har alt, hvad du skal bruge i selve Carlsberg byen, men altid er tæt på det resterende København

Med en lejlighed i Carlsberg byen bor du centralt, og alle lejligheder er moderne byggerier tegnet af dygtige arkitekter. Du skal være klar til at betale en del i husleje, men du får også rigtig meget for pengene. Hvis du er til lækkert byggeri, gode udsigter fra tårnene, et fedt boligområde fuldt af historie og liv, så er Carlsberg byen noget for dig. 

Carlsberg byens lejligheder

I Carlsberg byen opføres 3100 boliger, og der er mange forskellige typer af boliger. 600 af de boliger er almene lejeboliger. De er ikke nødvendigvis opført endnu, men forventes færdigopført i 2024 sammen med resten af Carlsberg byen. Du kan sikre dig din bolig før tid, så hold øje med AAB og xx, som opfører boligerne. På et tidspunkt vil du måske være heldig, at nogen ønsker at leje deres bolig ud i Carlsberg byen her på BoligZonen – så hold øje med vores side. 195 af AABs lejeboliger bliver ungdomsboliger. Oplagt for dig der er studerende og skal flytte ud for første gang. Du får en fantastisk oplevelse med at bo i Carlsberg byen. De resterende 31 boliger laves til familieboliger. DFB og Domea.dk skal opføre de resterende lejeboliger, som rummer 100 ungdomsboliger og 75-84 familieboliger, der har fokus på seniorer eller singleforældre inklusive en tanke om et stærkt fællesskab her. Lyder det som noget for dig? Hold øje med vores side og tilmeld dig BoligMatcher, hvor du kan specificere din søgning, så du hører nyt, så snart det gælder en bolig, der er relevant for dig.  

Måske søger du en ungdomsbolig og skal flytte ud for første gang? Læs vores 7 gode råd til dig der skal flytte ud for første gang, og hvordan du laver en god boligansøgning.

Carlsberg byens lejligheder bliver moderne indrettet med masser af godt lysindfald, pladsoptimering og grønne områder lige udenfor døren. Hvis du allerede nu har lyst til at få fingrene i en lejlighed i Carlsberg byen, skal du holde dig opdateret.  

Hvorfor vælge Carlsberg byen?

Carlsberg byen lejeboliger bliver helt nye, og du kan præge dit hjem, som du ønsker det. Samtidig er der et godt fællesskab i byen, og du har alt, hvad du skal bruge i byen. Du behøver faktisk ikke bevæge dig udenfor Carlsberg byen med undtagelse af, når du skal på arbejde eller på studie. Det er et fantastisk sted med mange grønne områder, små detaljer i byggeriet, og der er tænkt på det hele. Børn, unge, seniorer, familier, singler. Tag del i et eventyr, når du flytter ind i en lejebolig i Carlsberg byen.