Lejebolig Dragør

På Amager ligger byen Dragør med sine 12.085 indbyggere, og den hører til Dragør Kommune i Region Hovedstaden. Der er ingen tvivl om, at Dragør er en spændende by, hvor der er masser at opleve. Det er tilmed det rette sted at bo for dig, som både ønsker at være tæt på København, natur og vand. I Dragør er der altså mulighed for lidt af det hele, og der er derfor masser af gode grunde til at lede efter en attraktiv lejebolig i Dragør.

Hos BoligZonen formidler vi lejeboliger i hele Danmark, herunder i Dragør Kommune. Det betyder, at du nemt vil kunne finde lige præcis den bolig i Dragør, du drømmer om.  

Attraktioner i Dragør 

Der er mange spændende attraktioner i Dragør. Først og fremmest skal byens mange historiske og velbevarede bygninger nævnes. I den gamle bydel finder du romantiske og idylliske, brostensbelagte gader med gule huse, der har fine, røde teglstenstage. De fleste af disse bygninger stammer helt tilbage fra 1700- og 1800-tallet, og de er helt bestemt værd at kigge nærmere på. Du vil med garanti med det samme finde roen, når du slentrer ned ad gaderne i den gamle bydel. 

Besøg for eksempel Fogdens Plads, Jens Eyberts Plads eller Dragør Kro. Bydelen indeholder desuden hele 76 forskellige fredede ejendomme. 

Dragør er desuden kendt for sine mange museer. Du kan blandt andet besøge Amagermuseet, hvor der i juli måned vrimler med piger og karle, som du kan opleve rense grøntsager, fodre dyr eller vaske tøj ved vaskebrættet. Øjeblikkeligt bliver man altså taget tilbage i tiden og får lov til at opleve Danmark, som det så ud omkring 1900-tallet. 

Du kan også vælge at besøge Dragør Museum, som ligger lige midt på den altid hyggelige Dragør Havn. Dragør Museum har til huse i en nyistandsat bygning, og med sine spændende udstillinger er museet klar til at give dig en oplevelse, du sjældent vil glemme – og det gælder uanset, hvor gammel du er. 

Endelig er Store Magleby – også kendt som Hollænderbyen – helt bestemt værd at nævne, når man taler om attraktioner i Dragør. Store Magleby kaldes for Hollænderbyen, eftersom byen blev koloniseret af hollandske bønder i 1500-tallet. Det er den dag i dag stadig muligt at se flere spor efter hollænderne. Desuden er Store Magleby et af de landsbymiljøer i Københavns omegn, der er bedst bevaret. Det vil sige, at du kan få lov til at opleve det oprindelige landsbypræg med den oprindelige vejstruktur og det charmerende gadekær. 

Det er derfor ikke så underligt igen, hvorfor der er mange, som leder efter lejeboliger i Dragør, og hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde lige præcis den bolig i Dragør, du sukker efter.

Lejligheder i Dragør 

Med en lejebolig i Dragør får du smuk natur, samtidig med at du er tæt på både havn og by. Lige syd for havnen begynder naturen samt den gamle bydel. Det er her, du finder den østlige port til Naturpark Amager, hvor du kan opleve Kongelundsskoven, et rigt fugleliv, strandenge og fantastiske udsigtspunkter. Byen byder desuden på masser af aktiviteter for børn såvel som voksne, ligesom der er masser af gode spisesteder og shoppemuligheder. Det er derfor ganske forståeligt, at mange søger en lejebolig i Dragør.

Du har med en bolig i Dragør det hele tæt på, og så skal du huske på, at du kun befinder dig 12 kilometer fra Københavns centrum. Derfor er der mange, som vælger at slå sig ned i Dragør, men stadig arbejde i København, så man kan komme lidt væk og trække vejret, inden hovedstaden kalder igen. Dragør ligger desuden ikke mere end en spytklat væk fra Københavns Lufthavn, og med en lejebolig i Dragør kan du derfor komme ud at rejse på ingen tid. 

Endelig er der også rigtig gode transportmuligheder med både tog, metro og bus til Dragør, hvilket er endnu en grund til, hvorfor mange netop nu er på udkig efter en lejebolig i Dragør. 

Hvad koster lejeboliger i Dragør?

Prisen på lejeboliger i Dragør afhænger selvfølgelig af, om der er tale om et hus, en lejlighed eller et rækkehus, og hvor mange kvadratmeter og værelser der er. Dog skal du formentlig regne med en pris, der ligger mellem 5.000-15.000 kroner om måneden. Derfor vil du sagtens kunne finde en bolig i Dragør, der passer til dit budget.

Find din nye lejebolig i Dragør hos BoligZonen 

Hos BoligZonen vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde den lejebolig i Dragør, du drømmer om. Det gør vi gennem vores lejeboligportal, som både er skræddersyet til din boligsøgning og til udlejning. Vi formidler kontakten mellem dig som lejer og udlejere i hele Danmark, og vi hører til blandt de største danske boligportaler for lejeboliger. 

Har du sat næsen op efter en bolig i Dragør, kan du bruge BoligZonen til at søge efter en lejebolig. Det gælder, uanset om du leder efter en lejlighed, et hus eller et værelse til leje. Benyt vores filtre til at vælge område, boligtype, pris, værelser eller areal. Du kan også vælge at boligmatche for din søgning. Det betyder, at du vil modtage en e-mail med det samme, når der kommer nye boliger. Denne service er naturligvis helt gratis. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en attraktiv lejebolig i Dragør.