Lejebolig i Drejens

Drejens er et naturskønt område, hvor mange nye boliger er bygget i de senere år. Det betyder, at du kan bo i et moderne byggeri, som ovenikøbet fås til rimelige priser. Drejens ligger ved fjorden, skov og tæt på Kolding centrum. Faktisk er du i Kolding efter en køretur på 10-15 minutter. Fjorden ligger 1 km fra lejeboligerne og skoven er endnu tættere på. Her er der rig mulighed for at dyrke vandsport, gå ture eller dykke ned i fuglelivet. 

Tag på Elvig Høj Strand om sommeren, besøg Trapholt og send børnene på Lyshøjskolen, som ligger meget tæt på. Du finder nemt et hus i Drejens, hvor der er plads til hele familien. Mange børnefamilier bosætter sig også her, hvor husene spirer frem, og der er liv i gaderne. 

Find en lejebolig i Drejens ved Kolding som matcher dine behov

Om I er en familie, et ældre par, et ungt par, eller du er single, så er der noget i Drejens til dit behov. Du kan for eksempel finde et hus i Drejens, hvor der er plads til hele familien. Her kan I nyde at undgå de bekymringer, der følger med et huskøb. Tiderne er usikre, så mange vælger at leje i stedet for. Med et hus er der plads til, at børnene kan få hvert deres værelse, og I får en have med, hvor I kan nyde årstiderne. 

I Drejens finder du lejeboliger i prisklassen 6500-10.000 kr. for 2, 3 eller 4-værelses. Det kan være, at du er single, men savner mere plads til at invitere vennerne og familien på besøg. Måske har du hund eller drømmer om at få en hund? Så er et rækkehus i Drejens nær Kolding lige noget for dig. Du får god plads, og du bor samtidig et sted, hvor man kommer hinanden ved, selvom du altid kan trække dig til din egen have. Drejens ligger et sted, hvor der er masser af gode gåruter for en hund. 

Kom ud i naturen og nyd roen

I Drejens er der rig mulighed for at nyde roen og naturen omkring dig. Du vil opleve, at der er et andet tempo lidt ude på landet, hvor man ikke har travlt hele tiden. Hvis du er vild med vandet, er det ideelt at bo i Drejens. Du kan nemt dyrke vandsport; paddleboard, kajak, vinterbadning eller lignende. 

Hvis du allerede er solgt, er det bare om at få lejekontrakten i hus. Du skal bare have lavet en god boligansøgning, og så er du i gang. Hvis du ikke finder drømmeboligen på BoligZonen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du vil modtage en mail, så snart nye lejeboliger bliver slået op i Drejens. Det giver dig mulighed for at skrive først til udlejer, og desuden slipper du for at tjekke boligsider i tide og utide. 

Held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Drejens!