Lejebolig Dronninglund

Cirka 20 minutters kørsel fra Aalborg finder du den naturskønne by, Dronninglund. Her bliver der værnet om lokalmiljøet, og der er plads til at finde ro og fordybe sig i det, man elsker. Dronninglund er en del af Brønderslev Kommune, og byen huser 3.400 indbyggere.

Drømmer du om at komme op på de nordjyske kanter og få masser af eminent natur omkring dig? Så er en lejebolig i Dronninglund det helt rette. Vil du være forberedt på, hvordan du skal agere som ny lejer? Så læs med lige her.

Attraktioner i Dronninglund

Dronninglung er kendt for den fantastiske natur, der omgiver byen, og hvor lokalmiljøet danner rammen for et børnevenligt kvarter med plads til alle. Her kan du opleve seværdigheder som:

·      Dronninglund Kunstcenter, der byder på skøn kunst i nogle smukke omgivelser, der altid er et besøg værd.

·      Voergaard Slot, hvor historien fortæller sig selv, når du træder ind på den mageløse grund og kigger op på det store og smukke slot.

·      Asaa Strand, der ligger i kort afstand til Dronninglund, og hvor du kan springe ned for at få en velfortjent dukkert.

Lejeboliger i Dronninglund

Med en lejebolig i Dronninglund, får du lov til at være nabo med naturen, opleve et lokalmiljø når det er bedste og samtidig være tæt på de større byer. Du er i kort afstand til både Aalborg, Hjørring og Brønderslev, og så kan du nyde en dejlig tur i Sæby havn, hvortil der med bil kun er 20 minutter. Du har cirka 25 minutters kørsel til Aalborg, 40 minutter til Hjørring og 30 minutter til Brønderslev. På alle strækninger finder du også nogle gode busforbindelser.

I Dronninglund finder du nybyggede huse og lejligheder såvel som de traditionelle byggerier, der pynter i gadebilledet. Derfor er der med garanti en lejebolig i Dronninglund til dig.

Hvad koster en lejlighed eller et hus i Dronninglund?

Drømmer du om store armbevægelser til en lav pris, er et hus eller en lejlighed i Dronninglund lige noget for dig. Her får du et hus til en pris på mellem 4.000-8.000 kr. per måned for 80-200 kvm, så der er plads til at boltre sig. Vil du have en lejlighed i Dronninglund, får du mellem 60-180 kvm til en månedlig pris på mellem 2.500-8.000 kr.

Find lejligheder og huse i Dronninglund

BoligZonen er din boligportal, når du skal finde en lejebolig i Dronninglund eller andre steder i landet. Vi giver dig de bedste boliger her og nu, og vores kundeservice sørger for at godkende dem alle. Du kan også skrive dig op som søgende lejer, så potentielle udlejere kan kontakte dig direkte og måske tilbyde dig din drømmebolig.

Er du selv udlejer, og vil du gerne udleje din lejlighed eller dit hus i Dronninglund, kan du også gøre det hos os. Så er du godt på vej til at finde den helt rigtige lejer.

Vi håber, at du snart finder din drømmebolig!