Hus til leje i Dybbøl

Dybbøl er en by i Sønderjylland med 2339 indbyggere. Byen er kendt for sin mølle, som ligger ved udkanten af Sønderborg. Byen har udviklet sig de senere år, og nye boliger bliver bygget. 

Danmarkshistorien har haft en scene udspillet ved Dybbøl, som er slaget ved Dybbøl i 1864. Her kæmpede preusserne og østrigerne på den ene side og danskerne på den anden om et slag i den 2. slesvigske krig. Udslaget faldt ikke ud til Danmarks fordel, da kampen var med til, at Danmark tabte krigen. Det betød, at vi måtte afstå Slesvig, Holsten og Lauenborg. Sønderjylland blev tysk indtil genforeningen i 1920. Fra 1920 har grænsen været, hvor den er i dag. Man mener, at Dybbøl er et symbol på Danmarks ende som europæisk stormagt. 

Dybbøl har en Dagligbrugs, et børnehus, børnehave og vuggestue. Alt, du ikke finder i byen, kan du finde i Sønderborg, som ligger meget tæt på. 

Invester dine penge i noget længerevarende

Med et hus til leje i Dybbøl får du mange fordele. Én af dem er, at lejen ikke er så høj, som den er andre steder i landet. Dermed kan du også få mere for pengene. Måske har du ikke råd til at købe et hus lige nu, eller du tør ikke købe i usikre tider. Det er en god idé at investere sine penge, og en nem måde at gøre det på er ved at købe et hus. Det er dog ikke den eneste mulighed. Du kan eksempelvis investere dine penge i aktier, en virksomhed, et sommerhus eller en anden type bolig. Måske drømmer du om et kolonihavehus? Eller et sommerhus ved kysten? Her kan det være ideelt at bo i et hus til leje og så investere pengene et andet sted. 

I Dybbøl får du gode priser, og du kommer til at bo et hyggeligt sted, hvor man kommer hinanden ved. Hvis du er interesseret i et hus til leje i Dybbøl, kan du finde et hos BoligZonen. Hvis det skulle ske, at du ikke finder drømmeboligen, kan du altid tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye boliger bliver slået op i området. Du kan også søge på lejebolig i Sønderborg eller lejebolig i Ulkbøl for at få et bredere udvalg. 

Kom i gang med forberedelserne

Når du har fundet din drømmebolig, er det bare om at komme i gang med at forberede sig til det nye liv i Dybbøl. Du kan forberede dig ved at planlægge din flytning, så der ikke kommer nogle trælse overraskelser på vejen. Vi giver svar på de spørgsmål, du måtte have i vores vidensunivers. Det kan være spørgsmål angående lejekontrakt, den nye lejelov, eller hvordan du bedst sparer på varmeregningen. Der er meget at forholde sig til, og her finder du de fleste svar. Hvis ikke du finder svar, er du altid velkommen til at kontakte os.