Lejlighed i Farum

Er du på udkig efter en lejlighed i Farum i Nordsjælland, hvor du vil være omringet af dansk natur og gode institutionsmuligheder for børn og unge?

Farum ligger i Nordsjælland og tilhører i den forbindelse Region Hovedstaden. Byen har et indbyggertal på 20.345. Farum er placeret mellem søerne Farum Sø og Furesø, hvilket betyder, at der er nem adgang til motorvej, landevej og tog. Korridoren kan nemlig kun tilgås via broen, hvorfor byen er inddelt i henholdsvis Farum Øst og Vest.

 Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvilke fordele der er ved at finde en lejlighed i Farum, samt hvordan du nemt og hurtigt kan finde en lejlighed eller anden bolig i Farum på BoligZonen.

Attraktioner i Farum

Farum er især kendt for den skønne natur, der er gennemgående for hele Nordsjælland. Dog byder byen også på et hyggeligt miljø med alt det, der er nødvendigt, inden for rækkevidde. Ser vi nærmere på attraktioner, kan du blandt andet besøge Farum Sø, Farum Kulturhus, kirken, Furesø museer, Kumbelhaven og mange flere.

Ønsker du at blive klogere på Farums historie og udvikling, kan du desuden besøge fortidens landsby, hvor du vil blive mødt af natur, oldtidsfund og kunstværker af Piet Hein. Fordelen ved at besøge kulturhistoriske attraktioner er netop, at du hurtigt lærer byen at kende ved at få indsigt i, hvordan den så ud i datidens Danmark. Fortidens landsby byder på en tur rundt om Farum Sø på Oldtidsstien.

Du kan også besøge de mange hyggelige caféer og restauranter, der er placeret på bytorvet. Her vil du samtidig opleve det hyggelige og autentiske bymiljø, der generelt er velfungerende i Farum. Er du vild med aktive oplevelser, kan du også tage cyklen rundt om søen ved blot at følge Oldtidsstien og på den måde få spændende indsigt i fund fra fortiden. 

Er du vild med kultur og arrangementer, kan du besøge Farum Kulturhus, hvor der løbende vil blive afholdt forskellige udstillinger, musik og børneteater. Vil du gerne se mere til Piet Heins værker, kan du desuden tage forbi Kumbelhaven, hvor hans bronzeskulpturer og øvrige kunstværker står udstillet. Bliver du sulten undervejs, kan du som sagt tage forbi bytorvet og besøge en af de mange restauranter eller caféer.

Farums midtpunkt-lejligheder

Der er mange gode grunde til at finde en bolig i Farum. Udover de mange spændende attraktioner og den flotte natur er der generelt gode transportforbindelser i byen. Derudover kan du på bare 24 minutter komme til København, hvis du får brug for at være tæt på storbyen en dag. Farum er altså det ideelle sted for dig, der gerne vil bo forholdsvis tæt på København, men stadig have mulighed for at finde ro og være lidt væk fra travlhed og larm i en mindre by som Farum.

Derudover er der mange muligheder for dig, der har børn, eller som drømmer om at få børn i Farum. Der er nemlig tre forskellige vuggestuer, ni børnehaver og ni institutioner. Derudover er der også fire forskellige folkeskoler samt 10 fritidshjem og tre fritidsklubber. Det giver altså et hav af muligheder, når du skal finde den helt rette institution eller skole til dit barn.

Foruden ovenstående er der generelt et velfungerende erhvervsliv i byen, og indbyggerne er desuden aktivt med til at sikre byens kultur og tryghed for alle indbyggere. Du kan derfor sagtens finde arbejdspladser i byen, hvis du søger i den nordvestlige del. Her er nemlig en række forskellige store som små virksomheder, der holder erhvervslivet kørende.

Du har desuden mulighed for at tage i Farum Park, hvis du er vild med at se fodbold eller generelt bare interesseret i at støtte op om byen. På fodboldstadionet kan der nemlig side 10.000 mennesker – stadionet er også FC Nordsjællands hjemmebane. Er du mere til gode svømmeture eller karate, kan du lægge vejen forbi Farum Kampsport eller svømmehallen.  

Hvad koster en lejlighed i Farum?

Priserne på boliger i Farum afhænger selvfølgelig af, hvor du vælger at bosætte dig. Vælger du en lejlighed på mellem 14-156 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på omkring 2.422-28.500 kroner. Dog vil det som sagt afhænge af areal, antal værelser, og om du vælger en lejlighed i Farum Øst eller Vest.

Find lejligheder i Farum

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil finde en bolig i Farum, anbefaler vi, at du bruger vores søgefunktion til at filtrere din søgning efter den rette bolig. Her kan du selv vælge areal, antal værelser og pris. Det er vores mål at gøre det nemmere for dig som boligsøgende at afgrænse det brede markedet, så du nemt kan vælge imellem de ideelle boliger for dig.

Som udlejer har du også mulighed for at anvende vores sikre værktøj i form af vores digitale lejekontrakt. Det er både nemt og sikkert for begge parter.

Ønsker du at udleje en bolig eller et værelse, kan du gøre det ved at oprette en udlejeannonce ganske gratis og uforpligtende.

Vi ønsker dig al muligt held og lykke i jagten på drømmeboligen.