Find en lejlighed på det populære Frederiksbjerg

Frederiksbjerg er nok det mest attraktive område i Aarhus – og hvorfor er det egentlige lige det? Det er det, fordi bydelen ligger tæt på noget af det smukkeste natur i Danmark og lige ved centrum af Aarhus. Du kommer til at bo tæt på Tangkrogen, havnen og de smukke Marselisborg skove. Du kan også løbe en tur i Marselisborg parken eller tage på tur i Dyrehaven. Der er så mange muligheder i denne del af Aarhus. Hvis du elsker skov, vand og parker, så vil Frederiksbjerg være et paradis for dig. 

Bydelen er også fuld af caféer, restauranter og butikker. Du finder ofte et gademarked i weekenden, hvor du kan købe lækre råvarer eller loppefund. Hvis ikke du finder det, du leder efter, er centrum af Aarhus en kort cykeltur væk. 

Hvor finder man en ledig lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus der udlejes? Det gør du lige her på BoligZonen!

Få nyt om lejligheder på Frederiksbjerg i indbakken

Det kan være svært at finde en lejebolig på Frederiksbjerg. Lejlighederne er hurtigt væk, da det er populært at bo i området. Derfor kan du tilmelde dig BoligMatcher. Med BoligMatcher modtager du en mail, så snart en ny Frederiksbjerg lejebolig bliver slået op på siden. Boligen vil matche dine kriterier. Det giver dig en fordel i forhold til at få et forspring. Du kan nu være den første, der skriver til udlejer og sikrer dig din lejlighed på Frederiksbjerg. 

Priserne på lejligheder på Frederiksbjerg kan variere fra 6000-14.000 kr., men vil som regel ligge omkring 7500-10.000 kr. Det er gode priser for så centralt beliggende lejligheder, som samtidig er tæt på natur og vand. De fleste lejligheder på Frederiksbjerg er charmerende lejligheder med stukloft og lyse rum. Du kan indimellem også finde nogle moderne lejligheder, men de fleste vil have et par år på bagen. Det gør dem dog ikke mindre attraktive. 

Fordele ved at vælge en lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus

Vi har allerede nævnt nogle af fordelene ved en Frederiksbjerg lejlighed, men du kan læse flere her:

  • Frederiksbjerg har marked på Ingerslevs boulevard hver onsdag og lørdag. Her kan du finde friske grøntsager og andet lækkert
  • På Jægergårdsgade finder du mange caféer, gademarked og restauranter. En lang hyggelig gade som indimellem lukkes af, hvor der holdes gadefest – alle er velkomne
  • Når du bor på Frederiksbjerg, bor du tæt på Tivoli. Hvad med at få et årskort, så du altid kan komme af sted og høre sommerens koncerter?
  • Fra Frederiksbjerg er der ikke langt til galopbanen eller stadion, hvis du skal have underholdning i form af væddeløb med heste eller fodbold. 
  • Du finder mange gamle værtshuse og nye barer. Alt efter hvad du er til, er der altid et sted at hænge ud sammen med vennerne
  • Nabo Kiosk sælger kioskvarer fra 70’erne og 00’erne. Du kan spise en toast og sludre med naboerne. Super hyggeligt koncept, hvor mange studerende også holder til.