Lejebolig i Gilleleje

Måske du har hørt om fiskerbyen på toppen? Det er nemlig et andet ord for Gilleleje, der ligger ved Sjællands nordligste punkt og har formået at bibeholde det oprindelige fiskerlejes charme og unikke idyl. Her får du feriestemning hele året rundt, velbevarede bygninger og et strålende kulturliv.

I dag bor der omkring 6.600 indbyggere i Gilleleje, og byen er en del af Gribskov Kommune. Der er ingen tvivl om, hvorfor Gilleleje er højt elsket af sine beboere, og hvorfor du måske drømmer om at finde en lejebolig i Gilleleje. Her er der plads til alle med kort afstand til større byer og den helt rigtige stemning hele året rundt.

Attraktioner i Gilleleje

Hvis du drømmer om at kigge efter lejeboliger i Gilleleje, forstår vi dig godt. Her får du ikke kun en by, der ligger i det populære Nordsjælland, og som emmer af charme og stemning. Du finder også et væld af skønne attraktioner og seværdigheder, som giver dig alt inden for byens rammer.

Gilleleje har Sjællands største erhvervshavn. Måske lyder det ikke tillokkende, men det har skabt et skønt havneområde, hvor du kan nyde et skønt måltid mad, mens børnene kan lege på naturlegepladsen. Derudover finder du seværdigheder som:

·      Kulturhavnen, der rummer både et bibliotek, en biograf, en restaurant og et væld af skønne arrangementer året rundt. Den byder også på specialbutikker, supermarkedet, caféer og alt andet, som hjertet begærer.

·      Fyrhistorisk Museum, som du finder ved siden af Nakkehoved Fyr. Det er to seværdigheder på samme sted. Øst for byen finder du fyret, og her får du en helt unik oplevelse.

·      Gilbjergstien er en smuk gåtur, hvor du får suveræn udsigt på hele turen. Langs kysten fra Gilleleje til Gilbjerg Hoved kan du gå langs denne sti, hvor du får en helt eminent udsigt.

Med en lejebolig i Gilleleje er der masser af muligheder for at springe på cyklen eller bruge bentøjet. For med afmærkede cykelruter til eksempelvis Hillerød og gåture til de nærliggende byer er der ingen tvivl om, at du kan nyde omgivelserne og naturen til fulde med en bolig i Gilleleje.

Lejeboliger i Gilleleje

Gilleleje er særligt kendt for sine skønne sommerhusområder, og det er med til at give den helt rigtige stemning. Men du kan sagtens finde en helårsbolig, og vi må nok indrømme, at det er noget, som vi alle drømmer om.

Med en lejebolig i Gilleleje har du kort afstand til Hornbæk og Helsingør, som er nogle af de mest charmerende byer, du finder på hele Sjælland. Springer du op på cyklen, kan du være i Hornbæk på 35 minutter, og tager du bilen, skal du kun bruge 18 minutter. Til Helsingør har du cirka 50 minutter med offentlig transport og 30 minutter i bil. 

Derudover får du København lige om hjørnet. Du har nemlig kun en god times tid fra Gilleleje til København med offentlig transport, og vælger du at tage bilen, kan du nøjes med 55 minutter. På den måde får du det hele inden for kort afstand, og det gør Gilleleje endnu mere eftertragtet i dag.

Udbuddet af lejeboliger i Gilleleje består både af lejligheder og huse. Du finder alt fra helt gamle bygninger, som er velbevarede og emmer af charme, til nybyggede lejligheder og rækkehuse, hvor du ikke kommer til at mangle noget som helst. Der er plads til alle, og det afspejler boligmarkedet også.

Hvad koster en lejebolig i Gilleleje?

Selvom det koster en mindre formue at erhverve sig et sommerhus i Gilleleje, er det altså nogle helt fair priser, når det kommer til lejeboliger i Gilleleje. Du kan både finde lejligheder og huse til leje, og du får mere plads for pengene, end hvad det er tilfældet i de større byer.

Vil du gerne finde en lejlighed i Gilleleje, skal du regne med en pris på mellem 5.000-13.000 kr. per måned for 50-130 kvm. Tilsvarende finder du et hus til en lejepris på mellem 9.000-14.000 kr. per måned for 80-160 kvm.

Elsker du kultur og en levende by, hvor der stadig er plads til en dukkert på badestranden og feriestemning? Så er Gilleleje det helt rigtige sted. Her finder du altid et væld af aktiviteter og arrangementer, de lækreste butikker og fremragende gastronomi, som du sjældent finder i en by i denne størrelse.

Find din nye bolig i Gilleleje med BoligZonen

Har du forelsket dig i byen, forstår vi dig godt. Hos BoligZonen er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i Gilleleje og resten af landet. Vores kundeservice godkender alle boligannoncer, og så kan du nemt indstille din søgning præcis efter dine præferencer. Du kan indstille størrelse, antallet af værelser, pris og meget andet.

Vi guider dig også igennem alt det, du skal vide som ny lejer lige her. Er du udlejer, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige lejer til din bolig. 

Vi håber, at du finder drømmeboligen hos os!