Gistrup

Hvis du ikke kender Gistrup, er det måske ved at være på tide. For den nordjyske by giver dig den perfekte balance mellem natur, familievenlige boligkvarterer og storby lige om hjørnet. Gistrup er en forstad til Aalborg med kun 10 km. til byen, og så er du blot et par kilometer fra Aalborg Universitet og det nybyggede Aalborg Universitetshospital.

Gistrup er en del af Aalborg Kommune, og du får altså alt det, du kunne drømme om, hvis du vælger en lejebolig i Gistrup. Vil du læse lidt mere om, hvad du skal vide som lejer? Så kig med her.

Attraktioner i Gistrup

Gistrup ligger tæt på a den skønne natur, som Nordjylland har at byde på. Her kan du nyde den friske luft i Dall Hede, hvor der er plads til at trække stikket. Derudover byder Gistrup på seværdigheder som:

·      Aalborg Centrum, som kun er en kort smuttur væk. Her kan du få storby for alle pengene, og du kan komme dertil både med bil, på cykel eller med bus.

·      Ørnehøj Golftklub. Tag dig et slag golf med dine gode venner, træn dine tricks og nyd nogle timer på det perfekte græs.

·      Nørre Tranders kirke, der er et besøg værd. Her kan du beundre den fine arkitektur og flere hundrede års historie.

Lejeboliger i Gistrup

Der er god grund til at vælge en lejebolig i Gistrup. Her får du mange familievenlige kvarterer i en relativt ny by, der er vokset frem de senere år. Derudover er du kun et stenkast fra Aalborg, hvor du kan være i centrum på bare 20 minutter i bil og 30 minutter med offentlig transport. Du har også blot 40 minutter til både Hobro og Hadsund.

I Gistrup finder du mange nyere huse og lejligheder, der er vokset frem i løbet af de seneste 40-50 år. Her finder du også de helt nye rækkehuse og lejligheder i Gistrup, der egner sig perfekt til børnefamilien, det unge par eller seniorerne, der ikke vil mangle noget som helst. Og så finder du selvfølgelig også ældre huse og lejligheder, der rummer den velkendte charme.

Hvad koster en lejebolig i Gistrup

Der er rig mulighed for at leje et hus i Gistrup, og priserne er til at overkomme. Her får du masser af plads for pengene, og et hus til leje koster mellem 4.000-10.000 kr. per måned for 70-200 kvm. Skal du have en lejlighed i Gistrup, kan du leje både ældre boliger og nybyggede, og derfor ligger priserne også mellem 3.500-9.000 kr. per måned for 50-130 kvm.

Find din nye lejebolig i Gistrup

Drømmer du om at finde en lejebolig i Gistrup? Så forstår vi dig godt. Med BoligZonen kan du finde din drømmebolig nemt og enkelt, og vi har sørget for, at du kan indstille dine præferencer i vores søgefunktion. På den måde får du vist de boliger, der passer lige præcis til dig.

Alle vores annoncer bliver godkendt af vores kundeservice. Derfor kan du også udleje din bolig gennem os ved at oprette en udlejeannonce, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige match.

Vi ønsker dig al held og lykke med boligjagten!