Lejebolig Græsted

Græsted er en lille stationsby på Sjælland, hvor der er plads til bare at være. For her får du fornøjelsen af en by med masser af historie, Nordsjællands veterantog og meget andet, så du får det hele inden for rækkevidde.

Græsted er en del af Gribskov kommune, og der bor omkring 3.700 indbyggere i byen. Her er der natur i baghaven, et godt lokalmiljø og skønne lejeboliger, hvor der er plads til det hele. Så måske Græsted er noget for dig? Og vil du læse mere om at være lejer, kan du læse vores artikel lige her.

Attraktioner i Græsted

Med sin beliggenhed lige nord for Gribskov, er Græsted den perfekte by, hvis du gerne vil have skov og kysstrækning lige udenfor din hoveddør. Tag en tur på stranden, spring i det friske havvand og nyd udsigten. Men med en lejebolig i Græsted kan du også få glæde af meget andet, såsom:

·      Nordsjællands veterantog, der hører hjemme i Græsted. Flyv tilbage i historien og oplev nostalgi på højeste niveau.

·      Græsted Veterantræf foregår hvert år i Pinsen, hvor der er mekanik for hele familien i form af dampmaskiner, store biler, traktortræk og meget andet.

·      Esrum Kloster og Møllegård ligger lige udenfor Græsted, og her kan du opleve naturlegepladsen, se udstillinger og se et vaskeægte kloster.

Lejeboliger i Græsted

Græsted er for dig, der gerne vil være omringet af den skønne, danske natur, og hvor du samtidig er i kort afstand til de større byer. Du får direkte adgang til havet, en nationalpark og uberørt natur, der giver dig god plads i hverdagen.

Du har kort afstand til både Helsingør, Hillerød og København, når du finder en lejebolig i Græsted. Du har kun 25 minutter i bil til Helsingør og 20 minutter til Hillerød. Vil du en tur til København, kan du klare det på 45 minutter i bil.

Som en gammel stationsby, byder Græsted både på nybyggede boliger og ældre ejendomme, der har den helt klassiske charme og sjæl, som du måske er på udkig efter i din kommende lejebolig i Græsted. Der er noget for alle, der drømmer om ro, plads og dansk byliv, når det er bedst.

Hvad koster en lejebolig i Græsted?

Alt efter, om du er til et hus eller en lejlighed i Græsted, får du meget bolig for dine penge. Og hvad er ikke bedre end det, når du får havet lige udenfor døren og kun er en smuttur væk fra byen?

En lejlighed i Græsted koster mellem 3.500-10.000 kr. per måned for 50-200 kvm. Skal du leje et hus i Græsted, kan du forvente en pris på mellem 7.000-12.000 kr. per måned for 70-160 kvm.

Find drømmeboligen med BoligZonen

 Skal du finde en lejebolig i Græsted? Så hjælper vi dig godt på vej. Vi samler alle de bedste lejeboliger her på siden, og alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice. Du kan nemt indstille din søgning efter dine præferencer med vores søgefunktion, så du får vist de lejeboliger i Græsted, der matcher dine behov.

Skal du selv udleje en bolig, kan vi også hjælpe dig. Du kan samtidig få en oversigt over de lejere, der søger en lejebolig i dit område.

Vi håber, at du snart finder din nye lejebolig!