Lejebolig i Hadsund

Hadsund er beliggende i Himmerland og tilhører Mariagerfjord Kommune. Hadsund er den største by i kommunen næst efter Hobro. Hadsund tilhører Region Nordjylland. Det samlede antal indbyggere i Himmerland er 4.943 (opgjort i 2021) eller 5.379 (opgjort i 2021), hvis man tæller befolkningen i Hadsund Syd med, der ligger på den anden side af Mariager Fjord.

Som en rigtig fjordby ligger Hadsund i et lille smørhul mellem Mariager Fjord og Ajstrup Bugt, så i Hadsund er du altid tæt på vandet. Fra midten af byen er der desuden kun 10 kilometer til Østkysten.

Hadsund er sammen med Mariager, Arden og Hobro blevet udråbt som Himmerlands hovedbyer, da man forventer, at den største befolkningsudvikling i de kommende år vil ske i netop disse byer. Hadsund er derfor et oplagt valg, hvis du drømmer om at flytte. Her finder du masser af lækre lejeboliger, og vi er sikker på, at du også kan finde din drømmebolig i Hadsund.

Attraktioner i Hadsund

I Hadsund er der nok at give sig til. Byen er omgivet af skønne skovområder og plantager. Ikke blot naturen men også kulturen spiller en stor rolle i Hadsund. Vi garanterer dig, at du ikke kommer til at kede dig i Hadsund. Det omfattende kulturliv byder på to museer, en biograf, en svømmehal og en kirke. Er du endnu ikke overbevist om, at din nye lejebolig skal være i Hadsund? Så tag et kig på vores tre andre bud på skønne attraktioner i Hadsund og omegn:

·     Hadsund Dyrehave er en hyggelig, lille og intim zoologisk have, der primært huser hjorte og geder. Pt. findes der ca. 20 dådyr, 8 sikahjorte og 10 geder i dyrehaven. I haven er der borde og bænke, så du kan tage et hvil og nyde din frokost.

·     Mariagerfjord Golfklub betegner sig selv som Danmarks flotteste golfklub. Udover den smukke bane kan du også nyde et gourmetophold hos Mariager Golfklub. Overnatning, mad og golf i en og samme pakke – hvem kan stå for det? Vil du vide mere om priser og andre forhold, kan du kontakte Mariager Golfklub.

·     Hadsund Fiskeri og Lystbådehavn ligger vest for Hadsundbroen. I den østlige del af havnen kan du nyde en skøn pastaret eller en pizza på den italienske restaurant Davinci. Byfornyelsen i Hadsund har også berørt havneområdet. Således ryddede kommunen i 2003-2006 en del industribygninger for at gøre plads til nye boliger.

Hvis du er vild med motion, findes der også flere forskellige sportsklubber i Hadsund:

·     Dragon BMX Hadsund

·     Hadsund Boldklub

·     Hadsund Golfklub

·     Hadsund Motorklub

·     Hadsund Roklub

·     Hadsund Sejlklub

Lejlighed og hus til leje i Hadsund

I Hadsund findes der mange forskellige boligformer. Om du er til lejlighed, rækkehus eller villa er helt underordnet, da Hadsund tilbyder det hele. I næste afsnit kan du læse om, hvor meget du skal regne med at give for din drømmebolig i Hadsund.

Hvad koster en lejebolig i Hadsund?

I Hadsund kan du komme rigtig langt for få penge. For under 4.000 kroner om måneden kan få helt op til 100 m2. Dog får du i de fleste tilfælde en lejlighed på 50-60 m2 for det beløb. Næsten lige meget hvilken type lejebolig, du ønsker, kommer du sjældent til at betale mere end 6.000 kroner. Hvis du går op i at betale få kroner for mange kvadratmeter, er du altså kommet til det helt rette sted.

Find din nye bolig i Hadsund med BoligZonen

Hos BoligZonen ønsker vi at hjælpe dig godt på vej med dit nye hus i Hadsund. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om din nye lejlighed i Hadsund. Du kan f.eks. chatte med os her. Har du specifikke ønsker til din nye bolig, kan du også med fordel bruge vores søgefunktion, hvor du kan indstille parametre som:

  • boligens størrelse
  • maksimal lejepris pr. måned
  • antal værelser
  • boligtype: lejlighed, hus, byttebolig eller værelse

På den måde er du sikker på, at du får lige præcis dét, du søger i din næste drømmebolig. 

Ønsker du selv at udleje din bolig? Intet problem! Vi står også klar til at hjælpe dig med denne opgave. Alt du skal gøre er at oprette en udlejeannonce på BoligZonen. Du kan også aktivt søge efter din nye lejer ved at søge under fanen ”find lejer”. Via denne funktion kan du tage direkte kontakt til dine potentielle, fremtidige lejere.

Som en yderligere service til dig har vi lavet en gratis, digital lejekontrakt, så både du og din potentielle lejer/udlejer kan føle jer trygge. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores generelle services og produkter eller mere specifikke spørgsmål omkring din nye lejebolig i Hadsund, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice

Vi ønsker dig alt mulig held og lykke i din boligjagt eller med din udlejning af din lejebolig i Hadsund!