Bolig til leje i Hammerum

Næsten vokset sammen med Herning ligger Hammerum og Gjellerup, som er Hernings østligste bydel med 3481 indbyggere. Hammerum ligger 5 km fra Herning centrum. Hammerum er et hyggeligt område, hvor mange, som er vokset op, flytter tilbage til. Her bor du tæt på Herning, og motorvejen som fører videre til Silkeborg, Skanderborg og Aarhus. Hvis du arbejder i nogle af de byer, vil Hammerum være et ideelt sted at bo. 

Hos BoligZonen kan du finde en bolig til leje i Hammerum. Alt efter dit behov kan du søge på den bolig, som giver mest mening for dig. Hvis du ikke finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye boliger bliver slået op i Hammerum eller området. Hvis ikke du kan finde det, du leder efter i Hammerum, kan du også søge på lejebolig i Herning eller lejebolig Tjørring.

Kom tæt på en by i stor udvikling

Herning er en by, hvor der altid sker noget. Sportsarrangementer, messer, koncertoplevelser – you name it. Herning er en by i udvikling, som den har været de sidste 100 år. Når du flytter til Hammerum, kan du få fordel af alle tilbud, som Messecenteret, Jyske Bank Boksen, MCH Arena og Herning Teater tilbyder. Samtidig bor du i Hammerum, hvor alting er lidt mindre, og du hilser på naboen. 

I Hammerum ligger flere supermarkeder, skoler, efterskole, station og hal. Fra stationen kan du tage toget til Herning og videre til Skjern eller den anden retning mod Silkeborg og Aarhus. Faktisk har du alt, hvad du skal bruge rundt om hjørnet, men hvis du rigtig skal på shoppetur, skal du i Herning centret. Heldigvis er der ikke mere end 4 km til centret. På vejen kan du også stoppe i alverdens byggemarkeder, på KFC eller på HEART kunstmuseum. 

Når du bor til leje i Hammerum, bor du tæt på det hele. 

Rækkehus i Hammerum? 

Med et rækkehus til leje i Hammerum får I god plads til jeres lille familie. I får et stykke have, hvor I kan gå ud med børnene eller et husdyr. Hvis et rækkehus i Hammerum er for småt, kan I prøve med et hus til leje i Hammerum. Her bør der være plads nok til alle familiens medlemmer. I Hammerum finder du også boliger til leje til rimelige priser. Hvad med et 4-værelseshus til under 9000 kr. i mdr.? Eller et 3-værelses rækkehus til 7000 kr.? Priserne er helt sikkert til at have med at gøre, og du kan nyde dine billige kvadratmeter sammen med resten af familien. 

Vi er sikre på, at du vil falde godt til i Hammerum i et hus, rækkehus eller en lejlighed. Kontakt os endelig, hvis du har nogen spørgsmål, og vi ønsker dig held og lykke med at finde din kommende bolig.