Lejebolig i Tjørring

Tjørring er Hernings nordligste del med 6098 indbyggere. I Tjørring ligger mange parcelhuskvarterer, hvor børnefamilier holder til. Der findes også rækkehuse til leje i Tjørring til de små familier, dig som single eller ældre par. Tjørring ligger tæt på Herning centrum og samtidig tæt på Fuglsang sø, hvor meget liv foregår. Om sommeren er folk ude og bade, og året rundt sejler folk i kajak, løber en tur rundt om søerne eller nyder naturen. På den anden side af Tjørring ligger Gødstrup, det nye supersygehus. Hvis du arbejder der, er det ideelt at bo i Tjørring. 

Find en lejebolig i Tjørring hos BoligZonen her.

Hus til leje i Tjørring giver plads til familien

Det er meget dyrt at købe et hus, og hvis I ikke er kommet dertil endnu – eller har lyst til at blive husejere overhovedet for den sags skyld – så er et hus til leje en god idé. Her er der plads til alle familiens medlemmer og alt jeres habengut, og I slipper for en husejers bekymringer! Måske kender I det, at man samler flere og flere ting sammen efterhånden? Når et eller to børn kommer til, er det svært at begrænse sig til en lejligheds størrelse? Måske længes I efter en have, hvor frisk luft og natur kommer tæt på. Et hus kan rigtig meget. Der er plads til, at I kan invitere hele familien over til fødselsdag, og at alle kan få deres eget værelse. Den slags ting betyder noget! 

Rækkehus til leje i Tjørring til parret

Hvis I er et par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, er der pludselig ingen grund til at bo i et stort hus alene. Måske ønsker I at bo tæt på børnebørnene, og det kan I gøre ved at flytte i et rækkehus til leje i Tjørring, hvis det er i det område, at børnebørnene bor. Det skaber stor glæde at kunne dele hverdagen med familie. Særligt når det kan føles lidt tomt derhjemme. 

Et rækkehus er også ideelt til dig, der bor alene, men gerne vil have god plads. For et par med et barn er et rækkehus også ideelt. Alt efter størrelsen kan der måske også sagtens bo 2 børn. 

Lejlighed i Tjørring til gode priser

Hvis du leder efter en lejlighed i Tjørring, finder du nemt en til en god pris. Når du bor i Tjørring, bor du i cykelafstand fra Herning, hvor alle muligheder åbner sig. Du kommer nemt frem og tilbage til byen på gode cykelstier. Fra Tjørring er du også tæt på Gødstrup, hvis du arbejder her. 

Hvis ikke du finder den bolig, du søger efter, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Modtag en mail når nye boliger bliver slået op i Tjørring eller omegn. Du kan også søge på lejebolig i Hammerum eller lejebolig i Herning for at finde noget, som ligger tæt på Tjørring.