Lejeboliger i Havdrup 

Bare 30 kilometer vest for København findes en lille by ved navn Havdrup. Havdrup, der er en del af Solrød Kommune, har i dag 4.398 indbyggere og er altså en mindre, men utrolig levende by i midten af Sjælland. Trods byens intime og hyggelige størrelse byder Havdrup på et hav af attraktioner og gode muligheder for både kultur- og forretningsliv. Der er altså med et hjem i Havdrup stort potentiale for at blive en del af et velfungerende bysamfund. Har Havdrup vækket din interesse? Lad os hjælpe dig med at finde din næste lejebolig i Havdrup allerede nu!

Havdrup, historie og handel

Historien om Havdrup kan spores helt tilbage til middelalderen. I 1682 ved man, at Havdrup blot bestod af ni gårde. I 1870 anlagde man en jernbaneforbindelse mellem Køge og Roskilde, og med Havdrups gode beliggenhed midt imellem disse store handelsbyer voksede byen pludselig hastigt i både indbyggertal og areal. I dag er byen således en del større end de ni gårde, der udgjorde byen for knap 350 år siden, men Havdrup og byens indbyggere har holdt fast i det nære fællesskab og den ambitiøse selvstændighed, der overordnet set har præget byens ry gennem tiden.

Selvom Havdrup kun ligger ca. 13 kilometer fra både Køge og Roskilde, har byen formået at opretholde et imponerende handels- og foreningsliv. Med en lejebolig i Havdrup har du altså gode og alsidige indkøbsmuligheder. Havdrup byder også på mange fritidsaktiviteter, og der er altså noget at engagere sig i for enhver alder, interesse og niveau. Bl.a. er Havdrup hjemsted for en FDF-klub, et ridecenter, en bridgeklub og en lang række sportsklubber. Med en lejebolig i Havdrup skal du altså ikke være bange for at komme til at kede dig.

Skulle du på trods at det store udbud af lokale foreninger og forretninger komme til at mangle noget, er du heldigvis ikke langt fra Sjællands største byer. Du befinder dig blot få kilometer fra både Roskildes historiske handelsmiljø og Køges hyggelige kulturliv. Derudover er du med et hjem i Havdrup endda tæt på hovedstadens storbyliv, og du kan faktisk nå fra Havdrup ind til midten af København på under en time med de glimrende transportmuligheder.   

Boliger i Havdrup

En af mange gode grunde til, at folk vælger at bosætte sig i en af Havdrups lejeboliger, er de fornuftige priser på både lejligheder og huse i byen. Selvom du hverken går på kompromis med lokalmiljø eller de omkringliggende byer, kan du nemlig finde et stort og varieret udvalg af ledige lejeboliger til en yderst attraktiv pris. Du kan komme rigtig langt i Havdrup for under 10.000 kr., og det gælder altså et varieret udvalg af boligtyper, placeringer og størrelser.

Prisen afhænger naturligvis af dine behov, og du kan nemt og hurtigt finde en lejebolig, der passer lige netop dig og eventuelt din familie ved hjælp af vores søgemaskine. Her kan du sortere efter område, boligtype, pris og meget mere, så du på overskuelig vis kun bliver præsenteret for de lejeboliger, der passer til dine behov.