Lejebolig i Hellebæk

Drømmer du om at bo et sted, hvor du har havudsigt uden at skulle være for langt væk fra en stor by? Så er Hellebæk-Ålsgårde måske lige stedet for dig. 

Hellebæk-Ålsgårde er to byer i Nordsjælland, der er vokset sammen til en stor by. I Hellebæk bor der 5.754 indbyggere og i Ålsgårde 5.263 indbyggere. Byen ligger i Helsingør Kommune og kun 6 km fra Helsingør by. Det betyder, at du aldrig er langt væk fra en by med rig mulighed for shopping, caféliv og sociale og kulturelle arrangementer. 

Er det første gang, du skal leje en bolig, kan du læse vores gode råd til lejere her.

Attraktioner og seværdigheder i Hellebæk?

Hellebæk-Ålsgårde ligger lige ud til havet, derfor er der rig mulighed for at benytte den skønne strand til at bade eller gå ture ved. Både Hellebæk og Ålsgårde er historiske byer, og historien sætter stadig stort præg på byen. Ålsgårde er et gammelt fiskerleje, mens Hellebæk var præget af mølle- og fabriksvirksomheder. 

Nogle af de attraktioner og seværdigheder, du kan opleve i Hellebæk-Ålsgårde er Langebro, hvor du både kan gå tur, bade, surfe, sejle og meget andet. 

Næste seværdighed er Nationalparken Kongernes Nordsjælland, hvor der er en masse smuk natur, du kan opleve. Her finder du Hammermøllen, en melmølle der kan dateres helt tilbage til 1576. I dag er Hammermøllen lavet om til en hyggelig restaurant. 

Du kan også opleve den smukke Hellebæk Kirke, der er opført i smuk nybarok stil. Fra kirken er der fantastisk udsigt udover Øresund. 

I historiske Helsingborg finder du blandt andet det smukke Kronborg Slot, Museet for Søfart og den charmerende Helsingør Haven. Desuden har du rig mulighed for at opleve mange af Nordsjællands perler indenfor kort afstand. 

Hvorfor skal du bo I Hellebæk?

Du kan vælge at bosætte dig i Hellebæk-Ålsgårde, hvis du ønsker dig at være tæt på havet, byen og naturen. Der er kilometer af smuk kyststrækning, og byen er omgivet af fredet skov, hvor der er rig mulighed for at tage på hyggelige vandreture og cykelture. 

Udover den dejlige natur byder Hellebæk-Ålsgårde på alt det, du har brug for i hverdagen. Der er dagligvarebutikker, restauranter, fitnesscenter og butikker. 

Har du børn, byder byerne også på alt det, du har brug for. Der er skole, børnehave, vuggestuer og en masse forskellige aktiviteter og foreninger. Blandt andet kan du i Nordkysthallen dyrke mange forskellige sportsgrene som fodbold, badminton og håndbold. I byens kulturhus foregår der også mange forskellige aktiviteter for folk i alle aldre. Der er blandt andet fællesspisning, koncerter og foredrag. Så der er masser af ting, du kan give sig til.

Hellebæk-Ålsgårde ligger kun 5 kilometer fra Helsingør, hvor du finder hyggelige cafeer, butikker og kulturelle oplevelser. Udover Helsingør ligger Hellebæk-Ålsgårde også tæt på andre byer som Hornbæk, Gilleleje og Hillerød, der alle har noget unikt at tilbyde. 

Helsingør-Gilleleje-toget stopper i Hellebæk, og hvis du skifter i Helsingør, kan du tage toget direkte til København. På kun 50 kilometer befinder du dig i København centrum. Arbejder du eksempelvis i København kan du tage toget fra Hellebæk-Ålsgårde station, og ca. en time efter befinder du dig på Københavns Hovedbanegård. 

Lejligheder og lejeboliger i Hellebæk

I Hellebæk-Ålsgårde kan du finde mange forskellige former for boliger. De gamle byer byder både på charmerende og historiske huse, moderne lejlighedskomplekser, hyggelige familievillaer og luksuriøse strandvillaer. Med det store udvalg af boliger, skulle der være en stor chance for, at du kan finde den boligtype, der lige er det, du drømmer om.

Hvad koster en lejebolig i Hellebæk?

Prisen på en lejebolig i Hellebæk-Ålsgårde varierer meget efter, hvad du søger. Det afhænger i høj grad af både størrelse, beliggenhed og stand. Priserne er meget forskellige og kan ligge på alt fra under 10.000 kr. pr. måned til over 30.000 kr. pr. måned. Ønsker du f.eks. en nyistandsat villa med 5 eller 6 værelser med havudsigt, kan du godt forvente at prisen er tættere på 30.000 kr. pr. måned end 10.000 kr. pr. måned. Med det sagt, kan du altså sagtens finde billigere boliger i Hellebæk-Ålsgårde.

Find din nye lejebolig i Hellebæk

BoligZonen har gjort det lettere for dig at finde din nye lejebolig i Hellebæk-Ålsgårde. Med vores søgefunktion kan du søge på boliger ud fra de ting, der er vigtige for dig. 

Du kan blandt andet vælge, hvor stor boligen skal være, hvor mange værelser og hvad huslejen må være. Så kan du finde lige den bolig, der passer til dig. 

Hvis der er noget du er i tvivl om, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi svarer på mails og messenger hver dag mellem kl. 08.00 og 22.00.

Hvis du har en bolig i Hellebæk-Ålsgårde, som du gerne vil leje ud, kan BoligZonen også hjælpe dig med det. Du kan oprette en udlejningsannonce her

Vi ønsker dig al held og lykke med at finde din nye lejebolig.