Find dit nye hjem i Herlev

Er du blevet forelsket i at bo i storbyen, men er endnu ikke klar til at flytte adressen helt ind i centrum? I så fald er der stor garanti for, at du vil kunne finde dig godt til rette i Herlev og Herlev kommune. Herlev er en del af Storkøbenhavn, uden at det er direkte centrum af hovedstaden. Lige knap 11 kilometer nordvest for centrum af København finder du Herlev, som er omkranset af Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe længere mod nord. Herlev ligger så godt placeret med nem og hurtig adgang til mange andre større byer, at du får lidt af det hele med en adresse i Herlev kommune.

Herlev bymidte har i en længere periode været underlagt en stor renovering, som er planlagt til at være færdig i 2023 med alle etaper. Når alle etaper er færdiggjort, vil Herlev bymidte være transformeret til et forsamlingssted for alle byens beboere. Med de mange bygningstiltag i de forskellige etaper bliver Herlev bymidte til et centrum for alle, hvor der er plads til at arbejde, handle, spise på café og sågar bo i de nye flotte lejlighedskomplekser, der også er en del af planen.

Find den rette studiebolig i Herlev

Herlev ligger som den perfekte nabo til centrum af København, hvorfor det også er et ideelt sted for studerende at slå sig ned. Her er priserne mere favorable end inde i midten af hovedstaden. Der er stadig nemme og tilgængelig offentlige transportmuligheder for at komme til og fra Herlev, hvilket giver dig nem transport til og fra studiet i centrum af København. Den kommende letbane i Herlev med en ny station i Herlev bymidte gør pendlerlivet for studerende endnu nemmere.

Herlev har meget at tilbyde til den studerende, som ikke ønsker at bruge al sin tid på studiet. Den nye bymidte åbner mere og mere op for et mekka af butikker og caféer. Her vil der være rig mulighed for at tilbringe en weekend, når studierne kan lægges på hylden til fordel for kvalitetstid med vennerne. Med mange nye butikker på vej vil der også være stor sandsynlighed for at kunne finde et studiejob, såfremt dette er nødvendigt eller på ønskelisten.

Lej et værelse nemt og bekvemt i Herlev

Er dit studieliv så nystartet, at du kun kan overskue et værelse til leje, kan BoligZonen også hjælpe med det. Som studerende kan det være en nem og langt billigere løsning at leje et værelse end at finde en studiebolig, hvor du selv er ansvarlig for alle regninger. At leje et værelse er den lidt mindre, men stadig økonomisk overkommelige løsning for dem, som ikke er klar til egen lejlighed, men heller ikke er fuldkommen parat til at flytte på kollegie. Hvis du vil leje et værelse i Herlev, er BoligZonen også altid klar til at hjælpe dig med at finde dit midlertidige lille hjem.

Lej din drømmelejlighed i Herlev

Er du på udkig efter din første lejlighed i Herlev, kan BoligZonen hjælpe dig. BoligZonen vil altid gerne hjælpe dig med at finde din drømmelejlighed i Herlev. Hvad end det skal være den minimalistiske 2-værelseslejlighed, der begynder på priser omkring 4.500 kroner eller de mere luksuriøse 4-værelseslejligheder, der begynder på et prisleje omkring de 5.500 kroner. Det er muligt, at Herlev stadig er en del af Storkøbenhavn, men priserne er en del mere favorable end inde i midten af København.

Herlev kommune har mange tilbud at byde på. Alt efter hvilken lejlighed du er på udkig efter, kan du også være heldig at finde en, der har et rigtig lækkert gårdmiljø, hvor du kan tilbringe mange timer om sommeren. Her kan du lade op, inden du bevæger dig ud i det kulturelle liv, som Herlev har at byde på med teater og kunst.

Bliv forelsket i et rækkehus i Herlev

Har du boet dine år i en tætpakket lejlighed og drømmer om mere luft omkring dig, kan det være, at du skal holde udkig efter de rækkehuse, som kan lejes i Herlev. Her er der rig mulighed for at udvide dit boligareal med en lille tilstødende have. Et rækkehus er det perfekte valg til dig, som er på vej til at starte din egen familie med små børn. I et rækkehus er der flere boligmuligheder end en lejlighed, og der vil med stor sandsynlighed være mere rolige omgivelser. Det gør sig også gældende i Herlev, hvor du stadig har rig mulighed for at blive godt bekendt med dine naboer i naborækkehuset.

Find dit nyt hus og hjem i Herlev

Er du klar til at tage det helt store skridt og placere din adresse i et hus, men du mangler den sidste økonomi, kan det være en god idé først at leje et hus. Der findes ganske få men til gengæld rigtig flotte huse til udlejning i Herlev, som BoligZonen gerne vil hjælpe dig med at finde. Det er mellemstationen, inden du finder økonomien til at blive din helt egen udlejer i eget hus.