Find studiebolig i Ballerup

Ballerup er et meget eftertragtet område af Storkøbenhavn at bo i som studerende. Ballerup Kommune har nemlig meget at byde på for studerende, og ligger kun knapt 16 km fra København centrum.

Ballerups tætte placering på København betyder, at der er kort til alle Københavns uddannelser og jobmuligheder. Samtidig betyder en studiebolig i Ballerup Kommune, at den ellers dyre københavnske husleje daler til et overkommeligt niveau. 

Du finder således studieboliger på omkring 20 til 50 kvadratmeter med en månedlig husleje på 4-7.000 kr., og leder du efter en studiebolig at dele med din partner eller ven, så finder du også 3-, 4- og sommetider endda 5-værelses studieboliger til alt mellem 7- og 10.000 kr. i husleje. 

Ender du med at finde en delevenlig studiebolig, som du skal dele med en roomie, er det en god ide at udfærdige en roomie kontrakt og rengøringsskema. Så undgår I misforståelser og gnidninger.

Lej en lejlighed i Ballerup

Er studietiden overstået, og leder du og din familie efter en lejlighed i Ballerup, så findes der et stort og godt udvalg af alt fra 2- til 4-værelses lejligheder til en månedlig husleje på omkring de 9-10.000 kr. Det er en fornuftig pris, når man tænker på den korte afstand ind til Københavns centrum og de mange kultur- og idrætstilbud, der findes i Ballerup Kommune

Ballerup kan nemlig prale af et yderst aktivt foreningsliv og mange forskellige idrætstilbud i Ballerup Idrætsby. Her hører hele 13 forskellige sportsforeninger hjemme, og du og din familie kan derfor prøve alt fra cykling og fodbold til vandsport, kampsport og hundetræning. Ballerup er en bydel i København, som har det hele.

Finder du en ledig lejlighed i Ballerup, og er de mange idræts- og kulturtilbud ikke nok, er der desuden kort til Københavns centrum både i bil og med offentlig transport. Ballerup har ikke mindre end 5 S-togsstationer og en del buslinjer, som hurtigt og effektivt får dig ind til Københavns centrum.

Har du styr på, hvad din udlejer må kræve i depositum? Det er en god ide at sætte sig ind i de forskellige forhold omkring lejeboliger, når man kigger efter lejeboliger på det københavnske marked.

Rækkehuse i Ballerup

Drømmer du om en lejebolig med egen have til, så skal du overveje at lede efter et rækkehus i et af Ballerups mange naturrige områder. Et rækkehus giver den perfekte kombination af lækre boligforhold og en skøn, lille have, som både børn og dyr kan boltre sig i. 

Ballerups rækkehuse ligger desuden alle meget tæt på Ballerup Kommunes rige udvalg af dagplejere, børnehaver og skoler. Når du søger bolig i Ballerup Kommune, vil du hurtigt opdage, at Ballerup er et yderst børnevenligt område, og området kan også prale af et stort udvalg af ungdomsuddannelser og gymnasier til de ældre børn.

Et rækkehus i et af Ballerups populære områder koster omkring 10-15.000 kr. om måneden, og for det beløb får man ca. 100 kvadratmeter bolig samt privat have.

Find dit næste hus til leje i Ballerup

Er drømmen at leje et hus i Ballerup, er der ligeledes gode muligheder for dette. Det er yderst populært at købe hus i Ballerup, hvilket giver nogle ekstremt høje huspriser, og derfor er det meget fornuftigt at leje et hus i Ballerup i stedet.

På den måde får man lækre og trygge rammer for sig selv og sin familie. Samtidig kan man nyde godt af Ballerups mange kulturtilbud som Ballerup Museum og Dansk Datahistorisk Forening. Og selvfølgelig ligger København ikke længere væk, end at man efter skole og arbejde sagtens kan tage ind og shoppe eller gøre brug af Københavns utallige tilbud.

Du finder lejeboliger i Ballerup til ethvert behov og i enhver størrelse. Du finder fra 80 til 150 kvadratmeter store huse til leje i Ballerup til en månedlig husleje på 10-15.000 kr., og har du brug for endnu mere plads, kan du også leje hus i Ballerup på op mod 200 kvadratmeter.

Værelser til leje i Ballerup

Søger du noget mindre, og kan du nøjes med et enkelt værelse og roomies, så findes der et stort udvalg af værelser til leje i Ballerup. Det er en utrolig god ide som studerende i området omkring København at leje et værelse frem for en studiebolig eller en hel lejlighed, fordi man både får luft i budgettet og hurtigt kan danne sig et nyt netværk gennem de mennesker, man kommer til at bo sammen med. 

I Ballerup og Ballerup Kommune finder du værelser på alt fra 9 til 20 kvadratmeter, og den månedlige husleje for disse værelser ligger som regel omkring de studievenlige 3-4.500 kr

Lej en bolig i Ballerup

Uanset om du er en ny lejer eller har lejet lejeboliger længe, så er der masser af ting, man skal være opmærksom på. BoligZonen vil gerne give dig den bedste start, når du flytter til Ballerup, og derfor har vi samlet nogle gode råd til dig som lejer.

Brug BoligZonens nemme søgefunktioner og find hurtigt boliger i Ballerup, som matcher dine krav til størrelse, husleje og lokation. Du kan også nemt og hurtigt oprette en boligsøgerannonce, så udlejere kan finde og kontakte dig.