Få et rækkehus til leje i Himmelev med mere plads!

Himmelev har ca. 8000 indbyggere og er en landsby, der nu er vokset sammen med Roskilde by. Som alt andet i Roskilde er Himmelev også et populært område. Roskilde er en by, hvor mange flytter til i forbindelse med studie på RUC, eller fordi de pendler frem og tilbage til København. Roskilde er dog ikke kun en pendlerby. Mange bosætter sig her for altid, fordi det er en perfekt størrelse by, der har alt, hvad du skal bruge, og den er omgivet af smuk natur. Byen er desuden rig på kultur og historie, så der er nok at dykke ned i. 

I Himmelev er der et gymnasium og flere sportsklubber. Der er derfor et aktivt liv for familien, som ofte er dem, der flytter til Himmelev. Med et rækkehus i Himmelev får du masser af plads og en have, hvor I kan nyde årstiderne. Det er også muligt at finde et hus i Himmelev og leje, hvis et rækkehus er for småt til jer. Mulighederne er mange, og du kan finde din kommende bolig hos BoligZonen! 

Himmelev strandpark

Himmelev er et populært sted at bo, og det er der gode grunde til! Du kan finde alt fra 1- til 4-værelses lejligheder, som ligger på alt mellem 5000 og 13.800 kr. i mdr. Det er derfor til at betale, og der er noget for enhver smag! Er du studerende, single, et par, børnefamilie? Du finder det hele her.  

Ejendommen ligger i den nordlige del af Roskilde. Alle lejlighederne har udsigt mod Roskilde fjord, så du får en super lækker udsigt. Til boligerne hører der haveanlæg, elevator, møntvaskeri, festsal og antenneanlæg. De fleste lejligheder har terrasse, altan eller fransk altan. Desuden er der gulvvarme på badeværelset, og du får en lejlighed med store glaspartier, lyse rum og moderne byggeri. Det er alt det bedste i én pakke!

Lyder det som noget for dig? Find din bolig i Himmelev strandpark her. 

Find den perfekte lejebolig i Himmelev

Alt efter om du leder efter et hus i Himmelev eller et rækkehus til leje i Himmelev, så kan du finde det hos BoligZonen. Brug søgefunktionen til at filtrere din søgning, så du får relevante resultater frem. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart aktuelle boliger for dig blive slået op på siden. Hvis du ønsker et rækkehus i Himmelev, vil du kun modtage tilbud, når rækkehuse i Himmelev bliver slået op. På den måde finder du en lejebolig i Himmelev, som matcher dig og dine behov.

Er du selv udlejer? Så kan du oprette din bolig på vores side helt gratis. Læs mere på Udlej bolig.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde drømmeboligen eller at udleje din bolig.