Lejebolig Højbjerg 

I den sydlige del af Aarhus finder man den hyggelige bydel Højbjerg. Med sin unikke placering tæt på store skovområder, smukke strande og blot 5,5 km ind til Aarhus bymidte er Højbjerg en yderst eftertragtet bydel for både studerende, familier og ældre. På trods af den store efterspørgsel efter at bosætte sig i Højbjerg, er der dog gode muligheder for at finde forskellige former for lejeboliger i bydelen. 

Uanset om du leder efter en billig studiebolig, en hyggelig lejlighed, et rummeligt hus eller noget helt fjerde, kan du højst sandsynligt finde en lejebolig, der passer til lige netop dine behov på BoligZonen. Vi har nemlig samlet mere end 8000 lejeboliger i hele Danmark, så det er nemt, hurtigt og overskueligt for dig at finde dit drømmehjem i vores store, varierede udbud af huse, lejligheder og værelser til leje

Find studiebolig i Højbjerg

Med blot få kilometers afstand og gode transportmuligheder til centrum ligger Højbjerg i optimal distance fra Aarhus, en af Danmarks absolut største studiebyer. Det betyder også, at Højbjerg er den perfekte bydel at kigge i, når du leder efter en studiebolig tæt på Aarhus’ mange studiemuligheder. Som studerende er du muligvis interesseret i blot at leje et værelse eller en mindre lejlighed, så du ikke ender med unødigt store månedlige udgifter til husleje. 

Der er gode muligheder for at leje mindre boliger af forskellig art i Højbjerg, så dit månedlige SU-budget også kan række til andet end en kedeligt dyr husleje. Værelser ligger typisk omkring 3.000 kroner om måned, mens du kan finde mindre lejelejligheder i Højbjerg fra ca. 7.000 kroner om måneden. 

Flytter du hjemmefra for første gang? Tjek vores særlige guide ud her, og få syv gode tips med på vejen, når vi gennemgår alt det praktiske - såsom budget, forsikring og aflæsning af varmemålere. 

Lejligheder til leje i Højbjerg

Hvis du leder efter noget lidt større end et enkelt værelse, er en lejelejlighed et godt bud. Her kan der nemlig være plads til, at man kan dele hjemmet med en kæreste eller en god kammerat, så huslejen halveres, mens man deler diverse udgifter. I Højbjerg er der rig mulighed for at finde forskellige former for lejelejligheder alt efter dit budget og dine krav til størrelse, faciliteter og beliggenhed. Prisen vil selvfølgelig afhænge af de forskellige variabler, men som udgangspunkt kan man finde rummelige og moderne lejligheder med tre værelser fra ca. 8.000 kroner om måneden. 

Lej et hus i Højbjerg

Højbjerg er en attraktiv bydel for børnefamilien, bedsteforældrene eller de yngre par, der har planer om en nært forestående familieforøgelse. Her er der nemlig gode institutioner og skoler kombineret med en optimal distance til Aarhus’ mange arbejdspladser og indkøbsmuligheder. Også områdets natur er ideel for børn, unge og familier, der vil have rig mulighed for at slå sig løs i Marselisborgs Skove eller på de skønne strande, man finder langs Aarhus Bugt. 

For familier med børn, hund eller planer om udvidelser kan det være rart at have mere plads i boligen. I sådanne tilfælde vil en lejlighed muligvis ikke være den ideelle lejebolig for jer, og I kan derfor vælge at kigge på rækkehuse eller huse. Huse til leje ligger almindeligvis i en højere prisklasse end eksempelvis lejligheder, men til gengæld kan man få faciliteter såsom have, garage, kælder eller lignende med i prisen. I Højbjerg er der desuden gode muligheder for at finde rækkehuse og huse til leje i mange forskellige prisklasser. 

Noget af det vigtigste at forholde sig til, når man leder efter et hus til leje, er størrelsen og antallet af værelser. Størrelsen på de udbudte lejehuse varierer nemlig meget, og der er ofte mulighed for at leje både to-, tre-, fire-, og fem-værelses huse. Overvej din families nuværende og fremtidige behov nøje, så I hverken ender med for meget eller for lidt plads i jeres nye hjem. 

Find lejebolig på BoligZonen.dk 

Er du klar til at begynde jagten på dit drømmehjem i Højbjerg med det samme? Når du finder din næste lejebolig med hjælp fra BoligZonen, behøver du ikke gå på kompromis med dine drømme og ønsker til dit hjem. I vores udvalg af lejeboliger i Højbjerg finder du nemlig et bredt udvalg af boligtyper og priser til ethvert behov. 

Med vores store ekspertise inden for leje og udlejning af boliger i hele landet kan du som bruger af BoligZonen desuden nyde godt af vores mange artikler på BoligZonen Viden. Her finder du et væld af artikler med blandt andet nyttig information om den gode lejekontrakt, tips til boligsøgning og indflytning samt diverse praktiske husholdningsråd, så du får en god start på livet i din nye lejebolig. 

Med vores lejer-funktion ’boligsøgerannoncen’ gør vi det endnu nemmere for dig at finde og leje drømmeboligen og desuden holde dig godt opdateret på markedet. Du kan nemt oprette en personlig annonce, der angiver, præcis hvilken boligtype, placering, prisklasse osv. du er interesseret i, hvorefter forskellige udlejere kan kontakte dig, hvis deres boliger lever op til dine krav og ønsker. Så bliver det ikke meget nemmere at finde drømmehjemmet!