Lejebolig i Fensmark - Holmegaard

Går du med drømme om at flytte til en by med storslået natur omkring dig og en rig historie, så er Fensmark måske det rigtige sted for dig. Fensmark ligger kun få kilometer fra Næstved og fungerer som en forstad med 5.042 indbyggere. En lejlighed i Fensmark giver derfor rig mulighed for shoppingture i byen og gåture i skoven.

Fensmark har en rig historie centreret omkring Holmegaard Gods og Holmegaard Glasværk, der i mange år beskæftigede mange af byens indbyggere. Byen har i dag et aktivt foreningsliv, velfungerende skoler, et stærkt kulturliv og grønne områder. Fensmark er desuden den næststørste by i Næstved Kommune.

Seværdigheder i Fensmark

Der er meget at se at og lave i Fensmark, og områdets seværdigheder har noget at byde på for enhver. Vil du bo i Fensmark, bor du tæt på både natur og kultur. Byen og området kan prale af en vinklub, en afdeling, der hører til Folkeuniversitetet, lækre cykelstier, spejderklub og diverse sportsforeninger.

Af seværdigheder kan især nævnes:

·      Holmegaard Mose, som er en beskyttet højmose på 563 hektar. Der er derfor masser af plads til gåture, løbeture og cykelture i et naturhistorisk område fyldt med vandrestier og udsigtstårne. Det er en meget sjælden natur, der kun findes få steder i Danmark, og derfor er området også fredet. Her kan du se rovfugle, traner, snoge, hugorme og diverse planter. For eksempel orkidéer og endda planteædende blomster. Mosen består af både højmose og tørvegrave.

·      Holmegaard Værk, som ligger lige uden for selve Fensmark by. Holmegaard Værk er en hyldest til byens håndværksmæssige fortid. I byen var der nemlig længe et glaspusteri, der beskæftigede mange af byens arbejdere fra 1820’erne og frem. I dag byder det kulturhistoriske museum på forskellige kreative værksteder, hvor man kan blæse sine egne glasstykker, udsmykke glas eller keramik, og man kan også prøve at male på porcelæn. Alle kunststykkerne kan selvfølgelig købes med hjem. 

·      Fordi Fensmark ligger så tæt på den noget større by Næstved, er det oplagt at gøre brug af Næstveds seværdigheder. Her kan man for eksempel besøge Næstved Automobilmuseum, som er Danmarks største privatejede samling, hvor der er udstillet alt fra gamle biler, motorcykler, landbrugsmaskiner og knallerter til fly og både. Ønsker man at rejse tilbage til 50’erne, kan man gå en tur mellem museets 50 små, gamle butikker og værksteder. Bliver man sulten kan man besøge museets veterancafé.

Lejligheder i Fensmark

Ønsker du at bo nær kultur og shoppingmuligheder, men dog stadig i den frodige natur i en by, hvor de lokale hilser på hinanden, så er Fensmark et oplagt valg. Her er højt til loftet og kort til alt, hvad man kan få brug for i et attraktivt område, der blander natur og kultur. Byens rige foreningsliv, gode skoler og velplejede godslandskaber, der støder op til byen, giver dig et idyllisk hjem.

Lander du i en lejlighed eller lejebolig i Fensmark, får du mere for pengene, end hvis du flyttede til nærliggende byer som Næstved eller Ringsted, der ligger sølle 20 km væk. Har du brug for at komme til en endnu større by, kan Køge nås inden for 40 minutter i bil.

Hvad koster en bolig i Fensmark?

Det koster at leve, men i Fensmark er priserne generelt lave, så der er råderum til sjovere ting end husleje. Den månedlige husleje ligger på ca. 3.000-15.000 kr, og Fensmarks lejeboliger findes i størrelser fra etværelseslejligheder til store huse. Uanset om du søger lejebolig eller søger lejlighed, er der derfor noget til ethvert budget og smag. Det giver også en alsidig befolkning, som sørger for et godt bymiljø og masser af liv.

Priserne er generelt lavere end i for eksempel Næstved, fordi Fensmark netop er en forstad, og med den korte afstand mellem de to byer kan man altså finde en billig lejebolig i Fensmark, samtidig med at man stadig har adgang til Næstveds tilbud.

Find din næste bolig i Fensmark

Overvejer du at flytte til Fensmark, vil vi gerne hjælpe dig med at gøre din søgning og flytning så nem og overskuelig som muligt. Derfor kan du på vores hjemmeside søge efter generelle ting som størrelse, værelser, pris og lokation i vores søgefelt. Du kan også oprette en boligsøgerannonce, hvor du kan skrive lidt om dig selv, og hvad du søger, og på den måde score drømmeboligen i Fensmark. 

Er du til gengæld udlejer, og søger du en ny lejer, kan du gøre brug af vores store database over lejere der, hvor du har en lejebolig. Her kan du læse lejeres annoncer og få en fornemmelse af, hvem de er, så du kan finde den perfekte lejer.