Ledige lejeboliger i Holsted

I Sydjylland finder du byen Holsted med sine 3.095 indbyggere. Holsted hører til Region Syddanmark og ligger i Vejen Kommune. Byen er et spændende sted for sportsinteresserede, ligesom der er mange flotte naturskønne områder både i og tæt på Holsted. Endelig ligger den forholdsvis tæt på flere større danske byer, og du kan hurtigt komme ud på E20-motorvejen fra Holsted.

Der er ingen tvivl om, at du får masser af bolig for pengene i denne spændende by. Hos BoligZonen formidler vi lejligheder til leje i Holsted, hvorfor du med sikkerhed også vil kunne finde det, som du er på udkig efter. 

Attraktioner i Holsted

Holsted huser mange spændende attraktioner og seværdigheder, og det gælder først og fremmest inden for sportsverdenen. Gennem en årrække har Holsted nemlig gjort sig bemærket inden for speedway. Et par kilometer syd for Holsted ligger Moldow Speedway Arena, hvor byens stolte hold ved navn Holsted Speedway Klub hører til. 

En anden attraktion i Holsted er Tirslundstenen, der er Danmarks næststørste sten. Den ligger fire kilometer mod øst og er næsten fire meter høj. Du kan finde den i Tirslund Plantage på en bakketop, og det siges, at den kom med indlandsisen i løbet af istiden. 

Endelig ligger Danish Crown også i Holsted. Man estimerer, at der bliver slagtet over 4.000 dyr ugentligt, hvilket er halvdelen af alle kreaturer, som bliver slagtet i Danmark om ugen. 

Lejligheder i Holsted

Med en lejlighed i Holsted befinder du dig kun 34 kilometer fra Esbjerg og 39 kilometer fra Kolding, og så er du altid lige ved motorvej E20. Der er altså gode forbindelser både til og fra byen, hvilket gør den til et attraktivt område for blandt andet pendlere. 

Der er også mange, der vælger at bo i Holsted på grund af de naturskønne steder, der er at finde i området, ligesom lokalmiljøet er noget helt særligt. Det skyldes ikke mindst de sportslige præstationer, som byens speedwayhold har formået at præstere gennem de seneste år. 

Du kan finde mange nye og attraktive ledige lejeboliger i Holsted, hvad enten du søger en 2- eller 3-værelses lejlighed i Holsted. En lejlighed i Holsted koster normalvis mellem 2.000-6.000 kroner om måneden, og til den pris får du både natur, et godt naboskab og gode trafikale forbindelser.

BoligZonen formidler ledige lejeboliger i Holsted

Hos BoligZonen har vi gjort det så nemt som muligt for dig at finde din nye lejebolig i Holsted. Vi formidler lejeboliger i hele Danmark, ligesom vi giver gode råd til dig som lejer i forhold til, hvad du skal være opmærksom på, når du søger en lejlighed. Har du nogle spørgsmål til vores hjemmeside eller andet, er du også altid mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at finde din nye lejlighed i skønne Holsted.