Lejebolig Hørning

Er du boligsøgende i Hørning og omegn? Så er du landet det helt rette sted. Hos BoligZonen har du mulighed for at gå på opdagelse i vores brede udbud af lejeboliger i Hørning, der er placeret mellem Aarhus og Skanderborg og derfor hører under Skanderborg Kommune.

Hørning har på nuværende tidspunkt omkring 7000 indbyggere, og byens popularitet bliver kun større. Gennem de seneste år er der nemlig kommet flere og flere indbyggere til på grund af byens optimale infrastruktur og ikke mindst den offentlige transport. 

Hørning har et velfungerende foreningsliv for alle aldre. Ud over en optimal infrastruktur er især den lokale idrætsforening attraktiv for mange. Derudover finder du flere forskellige stier samt gode indkøbsmuligheder i området. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvad Hørning kan tilbyde dig som boligsøgende.

Attraktioner i Hørning

Hørning byder på grønne omgivelser, shopping og spændende attraktioner. Til dig, der elsker at shoppe i tide og utide, er det hyggelige bytorv i Hørning ideelt. Her kan du nemlig både shoppe og holde kaffe- eller spisepause på en af byens hyggelige caféer eller restauranter. Her er du garanteret en hyggelig bystemning blandt lokale og besøgende uanset tidspunkt på dagen. 

Foruden shoppemulighederne har du også mulighed for at besøge en af Danmarks ældste landsbykirker – Hørning Kirke fra 1100-tallet. Er du vild med at bevæge dig i naturen, kan du også tage et smut forbi Hørning Naturpark, som byder på både bålhus og sheltere. Du finder desuden en nærliggende sø – nemlig Stilling Solbjerg Sø, hvor du kan tage på en vandre- eller cykeltur på 20 kilometer. Du kan også sagtens snuppe en badetur eller to i søens vestlige ende.

Hørning er desuden placeret nær Silkeborg, Skanderborg og Aarhus. Aarhus ligger blot ti minutter væk i tog, hvorfor der er rig mulighed for at tage en tur til storbyen inden for en overskuelig transporttid. Udover spændende attraktioner i Hørning er du altså samtidig tæt på de større handelsbyer med diverse spændende seværdigheder og shoppemuligheder.

Et overblik over attraktioner:

·      Hørning bytorv – shopping og caféer

·      Hørning Kirke 

·      Hørning Naturpark

·      Hørning Kro

·      Stilling Solbjerg Sø

·      Søhøjlandet med skøn natur

·      Himmelbjerget

·      Gudenå

·      Aros i Aarhus

·      Tivoli Friheden i Aarhus.

Lejligheder i Hørning

Der er mange grunde til at overveje at finde en lejebolig i Hørning. Som tidligere nævnt ligger byen blot ti minutter fra Aarhus. Fordelen ved Hørning er, at prislejet falder, desto længere væk fra Aarhus centrum du kommer. Derudover byder Hørning som tidligere nævnt på foreningsliv, byliv, natur og ikke mindst en god infrastruktur, så du nemt kan komme frem og tilbage mellem Hørning og de nærliggende byer. 

I 2001 blev Hørning Station genåbnet, hvilket betyder for dig, at du nemt og hurtigt kan pendle mellem diverse byer. Det er derfor ikke nødvendigt at anskaffe dig en bil, hvis du vælger at finde en lejlighed i Hørning. 

Selvom priserne med tiden er steget i byen på grund af populariteten, har du fortsat mulighed for at finde en lejebolig til en overkommelig pris sammenlignet med byer som Silkeborg og Aarhus. Byen kaldes også for en satellitby mellem Aarhus og Skanderborg, hvormed den er særligt knyttet til Aarhus. Motorvejen ligger desuden et stenkast væk, hvorfor du ligeledes nemt og hurtigt kan køre fra A til B. 

Udover fordelagtige priser, transportmuligheder og gode, nærliggende byer, er der også gode muligheder for at shoppe i dagligvarebutikker samt specialforretninger. Derudover finder du også forskellige skoler, institutioner, banker og sportslige aktiviteter. Hvad end du selv flytter til byen eller gør det sammen med din familie, er der altså mulighed for at tilfredsstille mange behov. 

Hvad koster lejligheder i Hørning?

Prisen på en lejebolig i Hørning afhænger af, hvilken bolig du har interesse i at leje. Tager vi udgangspunkt i en gennemsnitlig lejlighed i Hørning på 68-88 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på mellem 7.400-9.300 kroner. Vælger du at leje et rækkehus med 4-5 værelser, kan du forvente et prisleje på mellem 10.000 – 10.500 kroner. Det altid en god idé at holde øje dagligt, hvis du allerede nu søger aktivt efter en lejebolig Hørning.

Find lejeboliger i Hørning

Hos BoligZonen har det siden vores begyndelse været vigtigt for os at være valide ved at udbyde et transparent boligmarked. Derfor er vores vigtigste opgave at gøre det nemt for dig som boligsøgende at finde din drømmelejebolig i Hørning ved hjælp af vores søgefunktion. Her vælger du selv størrelse, antal værelser, pris med mere. Alle vores annoncer er godkendt af vores kundeservice, så du trygt kan tage kontakt til udlejer via mail eller telefon gennem den annonce, du falder over.

Er du ikke boligsøgende, men derimod udlejer, kan du også nemt og trygt oprette en boligannonce på BoligZonen. Vi tilbyder desuden gratis og simple lejekontrakter her på siden, så du slipper for at bruge for meget tid på den slags. 

Vi håber, at du lykkes med at finde den rette lejebolig i Hørning.