Lejebolig i Hornslet

Hornslet er Djurslands tredjestørste by. Med sine godt og vel 6.000 indbyggere (2021) er Hornslet for dig, der foretrækker at bo i en mellemstor stationsby. Hornslet ligger ca. 20 kilometer nordøst for Aarhus. Som satellitby til Aarhus har Hornslet sit eget forretnings- og næringsliv Byen ligger i Syddjurs Kommune og er derfor en del af Region Midtjylland.

Hvis du overvejer at finde din nye lejebolig i Hornslet, vil du blive glad for at vide, at der i Hornslet findes både en kommuneskole, en togstation, en svømmehal, en biograf, et bibliotek og diverse sportsfaciliteter. Desuden har du mulighed for at tage i kirke om søndagen, da Hornslet har sin egen kirke. Med en lejebolig i Hornslet bliver du således en del af et mellemstort lokalsamfund med masser af kultur og muligheder.

Attraktioner i Hornslet

Der er masser af attraktioner og sjove seværdigheder i og omkring Hornslet. Vi har håndplukket tre attraktioner, som du bestemt bør se nærmere på, hvis du overvejer at flytte til Hornslet:

·     Rosenholm Slot er nok den mest kendte attraktion i Hornslet. Slottet er egentlig en herregård, der ligger lidt nord for Hornslet. Slottet tilhører familien Rosenkrantz, der er af adelig slægt, og Rosenholm Slot er en af Danmarks ældste slægtsgårde. Synes du, at navnet Rosenholm Slot virker bekendt? Så skyldes det, at slottet har lagt faciliteter til DR’s tv-julekalender ”Jul på Slottet” fra 1986.

·     Rosenholm Festival er en gratis festival, der har eksisteret i over 30 år. På festivalen kan du opleve diverse kulturarrangementer og musik. Festivalen muliggøres af frivillige ildsjæles engagement, fonde og lokale erhvervsdrivende og foreningers engagement. Overskuddet fra festivalen går hvert år til musik- og kulturliv i lokalområdet.

·     Kalø Slotsruin i Kalø Vig ligger i oplandet til Hornslet. Kalø Slotsruin er en helt unik og meget spændende attraktion, der ligger blot 20 minutters kørsel fra Hornslet. Den utroligt velbevarede ruin giver et indblik i en svunden tid. Ruinen er opført for hele 700 år siden. Vejen ud til selve ruinen udgør en 1.5 kilometer lang gåtur med vand på begge sider.

Aarhus ligger desuden blot 30 minutters kørsel fra Hornslet, og her vil du finde en overflod af seværdigheder og attraktioner. Hvad med at slå et smut forbi Den Gamle By, Marselisborg Slot eller Tivoli Friheden? Aarhus byder på attraktioner for folk i alle andre og med ethvert temperamenter. Kun fantasien sætter grænser!

Hvis man ikke ejer en bil, er det stadig muligt at komme vidt og bredt omkring fra Hornslet. Som stationsby kan du tage bussen eller toget til f.eks. Aarhus eller Grenaa.

Lejlighed og hus til leje i Hornslet

Hornslet byder på lejeboliger for enhver smag. Er du til ældre huse, er der rig mulighed for at finde et hus i en ældre stil. Du kan indrette dig i et familievenligt hus til en attraktiv pris og udnytte de ekstra håndører til at indrette dig præcis, som du ønsker. Boligerne i Hornslet er attraktive, og priserne er stigende. Derfor er det en god idé at slå til nu, hvis din næste bolig skal ligge i skønne Hornslet.

Hvad koster en lejebolig i Hornslet?

I Hornslet kan du få mange kvadratmeter for pengene. Prisen afhænger af, hvilken type bolig, du leder efter. Du kan regne med, at en lejlighed på mellem 60 og 90 kvadratmeter koster et sted mellem 6.000 og 9.000 kroner om måneden. Hvis du leder efter et større, familievenligt hus, kan du nogle gange finde store villaer på op mod 200 kvadratmeter for en pris på ca. 10.000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Hornslet med BoligZonen

Vidste du, at BoligZonen har gjort det nemt for dig at finde din nye lejebolig? Med vores smarte søgemaskine kan du selv bestemme, hvad der betyder mest for dig i forhold til din nye bolig. Om det er boligens størrelse, prisen, antal værelser eller typen af bolig, der er afgørende for dig, gør ingen forskel for os. Du taster blot dine søgekriterier ind i vores søgemaskine, og så klarer vi resten for dig. Du kan søge på kriterier som f.eks.:

·     boligens størrelse

·     maksimal lejepris pr. måned

·     antal værelser

·     lejlighed eller hus.

BoligZonen er også for dig, der gerne vil udleje din nuværende lejlighed. Som udlejer kan du nemt oprette en udlejeannonce og udleje din bolig ganske gratis. Når du har oprettet din udlejeannonce, vil den blive synlig, så interesserede kan se din bolig og tage kontakt til dig. Du har selvfølgelig altid mulighed for at slette og redigere dine annoncer.

Som en yderligere service til dig har vi lavet en gratis, digital lejekontrakt, så både du og din potentielle lejer/udlejer kan føle jer trygge. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores generelle services og produkter eller mere specifikke spørgsmål omkring din nye lejebolig i Hornslet, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice

Vi ønsker dig al held og lykke med din nye tilværelse i attraktive Hornslet!