Lejebolig i Hundested

Hundested er beliggende i Nordsjælland og er i 2021 målt til at have et indbyggertal på knap 9.000. Den hyggelige havneby ligger på den charmerende halvø Halsnæs. Hundested tilhører Halsnæs Kommune og er derfor en del af Region Hovedstaden.

Hvis du drømmer om at rykke til skønne og havnære Hundested, har vi i det følgende samlet alle de informationer, du skal bruge, for at du med ro i sindet kan tage det endelige skridt til at flytte ind i din nye drømmebolig i Hundested. Udover de specifikke oplysninger om Hundested, har vi sammensat en guide fyldt med gode råd, som du med fordel kan læse, inden du fortsætter din jagt på din nye lejebolig. Guiden er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Attraktioner i Hundested

Hundested er en skøn, lille by, der ligger i de flotteste, naturskønne omgivelser. Er du vild med havet, og drømmer du om at bo ved vandet, så finder du helt sikkert din nye drømmebolig Hundested. I Hundested er havet, kunsten og kreativiteten i fokus. Disse kvaliteter afspejler sig i de tre attraktioner, vi har udvalgt nedenfor:

·     Hundested Sandskulptur Festival fejrer i 2021 10 års jubilæum. Festivalen kan opleves fra maj til oktober hvert år og byder på helt unikke og utroligt smukke sandskulpturer. Det erklærede mål med festivalen er ”at skabe en attraktion, der kan skabe liv på den lokale havn - med udkig til verden”. I løbet af de sidste 10 år har mere end 600.000 besøgende slået vejen forbi Hundested Sandskulptur Festival. Du kan læse mere om festivalen på deres hjemmeside.

·     Glasværkstedet Backhaus Brown ligger på den smukke Hundested Havn. Glassmedjen er konstrueret med store panoramavinduer, der skaber et frit udsyn til havet og havnen. Tag et kig omkring i de smukke bygninger og lad dig inspirere af det smukkeste glaskunst.

·     Hundested Havn er uden tvivl et besøg værd. Hvis du flytter til Hundested, kan du glæde dig over, at du altid kun vil være et stenkast væk fra havnemiljøet og vandet. Det specielle ved Hundested Havn er havnens unikke blanding af gammelt og nyt. På havnen ligger der blandt andre ting hyggelige restauranter, et bryghus og et traditionelt fiskeri.

Som en sjov bonus kan nævnes, at mange kendte personer kommer fra Hundested. Både sangerne Tue West og Poul Dissing kommer f.eks. fra Hundested.

Lejlighed og hus til leje i Hundested

I Hundested finder du masser af skønne boliger. Villaer og huse dominerer boligmarkedet i Hundested. Husene er karakteriserede ved deres charme og hyggelige karakter. I Hundested er der plads til store armbevægelser, og med de fleste boliger i Hundested følger også en rummelig have. Er du til boliger af nyere dato, kan du også få det i Hundested. Her er også masser af skønne, attraktive og nyere lejligheder. Nedenfor kan du se, hvad du skal give for din nye lejebolig i Hundested.

Hvad koster en lejebolig i Hundested?

For en bolig mellem 60 og 100 kvadratmeter i Hundested skal du regne med at betale mellem 8.000 og 12.000 kroner om måneden. Ønsker du en eksklusiv, nybygget lejlighed i Hundested, skal du regne med at betale lidt mere.

Find din nye bolig i Hundested med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Hundested? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Hundested, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice.

Har du helt specifikke krav til din nye bolig i Hundested? Så hjælper BoligZonen dig godt på vej. Når du leder efter en lejlighed eller et hus i Hundested, har du mulighed for at regulere parametre som:

·     boligens størrelse

·     maksimal lejepris pr. måned

·     antal værelser

·     lejlighed eller hus.

Hvis du ikke finder lige præcis den bolig, du leder efter, kan du oprette en bruger på BoligZonen. Når du har oprettet en bruger, får du muligheden for at oprette en boligagent. Sådan sikrer du, at du får en e-mail, hver gang vi finder en ny bolig, der matcher dine søgekriterier. Du skal bare sørge for at trykke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning”, som du finder på denne side.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Hos BoligZonen håber vi, at dine drømme snart bliver til virkelighed i idylliske Hundested!