Lejebolig Ikast

Har du planer om at flytte til Ikast i en lejebolig? Så er du kommet til det helt rette sted. Læs med nedenfor og bliv lidt klogere på, hvad Ikast har at byde på – hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig i den hyggelige by i hjertet af Jylland. 

Ikast ligger i den nordlige del af Ikast-Brande Kommune i Midtjylland. Byen er en stationsby og har omkring 15.900 indbyggere. Mange siger, at Ikast ligger i hjertet af Jylland og det er fordi, at der er lige langt til kysterne mod øst og vest samt byen ligger ca. i midten ift. toppen og bunden af Jylland. Hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig Ikast, er du tæt på mange af de flere større byer i Jylland. Fra byen kan du komme til Herning på 15 minutter, til Silkeborg på 25 minutter, Holstebro på 35 minutter, Viborg på 40 minutter, Viborg på 40 minutter, Vejle på 45 minutter og Aarhus på 55 minutter. De korte afstande gør det attraktivt for især pendlere, fordi man rent jobmæssigt har utroligt mange muligheder. Men det er også attraktivt for dig, der måske har familie og venner spredt ud over Jylland.

Når det er sagt, så er der også rigtig mange som arbejder i byen – og mange der får besøg udefra. Ikast er nemlig en dejlig by, hvor man har det hele indenfor bygrænsen. Udover du kan få det, du skal bruge i hverdagen er der også flere aktiviteter i byen.

Nedenfor har vi listet et par attraktioner op, som alle sammen er med til at gøre Ikast til en dejlig by at bo i:

  • Strøgcentret

Strøgcentret i Ikast er Danmarks eneste overdækkede gågade og de siger derfor; ”Vi har altid godt vejr”. I Strøgcentret finder du mere end 35 specialbutikker, flere caféer og spisesteder, gratis parkering og aktiviteter året rund. Og som det eneste strøg i Danmark, er du garanteret, at du altid kan gå tørskoet fra butik til butik.

  • Ikast-tårnet

Det gamle vandtårn er i dag blevet lavet om til et udsigtstårn, hvor du har den fineste udsigt ud over byen og landet omkring.

  • Stærk sportshistorie

Ikast står stærkt, når det kommer til sport, da de nemlig både har et elitefodboldhold og – håndboldhold. Fodboldholdet hedder FC Midtjylland og er kendt i hele landet.

Med den stærke sportshistorie følger også tilbud til folk, der ikke er på elite-niveau. Byen har en lang række idrætsforeninger, hvor du kan alt fra at spille golf, badminton, volley og meget mere. 

  • Ikast Svømmecenter

Her er noget at blive populær på for de yngre generationer. Ikast Svømmecenter er et vandland med uanede af muligheder som f.eks. vandrutsjebane, klatrevæg, sauna og dampbad. Det er altså ikke kun for den yngre generation, da der faktisk er aktiviteter for alle i alle aldre.

  • Hjertet

Ude mod vest finder du Hjertet. Hjertet er et forsamlingssted for unge, hvor de kan bruge skateramper og løbehjulsbaner. Det er blevet særdeles populært og der er altid andre unge at hænge ud med.

Bo i Ikast

Ikast bliver en mere og mere attraktiv by at slå sig ned i. Og det er lige meget om du kigger på lejeboliger i form af hus til leje, lejlighed i Ikast, værelse til leje, rækkehus til leje eller studiebolig. Især mange børnefamilier slår sig ned i byen, da der er gode rammer for at opfostre familie i byen.

Ikast tilbyder pasningsmuligheder for de yngste, folkeskole samt den Internationale School Ikast-Brande, Ikast-Brande Gymnasium, Herningholm Erhvervsgymnasium og VIA Pædagoguddannelsen for de lidt ældre. 

Ikast byder på varierede boligtyper, så du kan altså både finde nyrenoverede lejligheder og gamle charmerende huse. Og så er det fedt at bo i en by, hvor du, lige meget hvor du bosætter dig, har korte afstande til dagligvarebutikker.  

Trafik omkring, til og fra Ikast

Udover de større byer, som vi allerede har været inde på ligger der også en række andre mindre byer i nærheden. Det er byer som Brande, Videbæk, Kjellerup, Give, Skjern og Tarm.

Til og fra byen kommer du let til motorvejen eller med toget fra Ikast Station, hvor blandt andet Skanderborg-Skjern-banen stopper.

Hvordan finder jeg lejeboliger Ikast?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Ikast – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Ikast-Brande Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Ikast ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Ikast?

En lejebolig Ikast koster i gennemsnit omkring 6.200 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.100 kr./mdr. og 8.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.800 kr./mdr. og 9.700 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Ikast. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Ikast.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Ikast, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Ikast. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Ikast på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.