Lejebolig i Brande

I det skønne Midtjylland finder du en charmerende by, der ligger kun 25 km fra Herning. Brande er en del af Ikast-Brande Kommune og har i dag cirka 7.400 indbyggere. Her finder du en god portion kultur, et godt lokalmiljø og den skønne natur fra Søhøjlandet, der ligger lige om hjørnet. Derfor er Brande også blevet et hit for mange familier, som ønsker at have det hele inden for rækkevidde.

Der er ingen tvivl om, at byen har vundet manges hjerter. Tilbage i 1969 blev Brande kåret som Årets By i Jyllands-Posten, og i dag arrangerer byen blandt andet den årlige StreetArt Festival, hvor professionelle kunstnere får lov til at skabe spektakulære vægmalerier.

Drømmer du om at flytte til Brande? Så hjælper vi dig lige her. Du kan også læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal gennemgå din nye lejekontrakt.

Attraktioner i Brande

Med en lejebolig i Brande har du nem adgang til helt fantastisk natur. Derfor skal du springe på en af de mange vandreture, der giver dig et sus under vingerne, og som giver hovedet lov til at få ro i en travl hverdag.

Derudover kan du opleve seværdigheder som:

·      StreetArt Festival, der afholdes årligt, og som giver kunstnere lov til at skabe helt unikke værker, som mange efterfølgende kommer for at se.

·      Brande Museum, der er historiens egnsmuseum med udstillinger af blandt andet stenalderkultur og tekstilproduktion i Midt- og Vestjylland.

·      Brande Hallerne, der rummer tre idrætshaller og meget andet, og som er omdrejningspunkt for byens rige foreningsliv.

Brandes natur er noget, du ikke finder mange andre steder. Her kan du bevæge dig rundt i byen og omegnen, og du får en helt unik mulighed for bare at være. Samtidig består lokalmiljøet af både unge, børnefamilier og seniorer, og der er plads til alle i byen.

Derudover finder du både skole, togstation og daginstitutioner i byen, så du ikke behøver at starte bilen for at få hverdagen til at fungere. Du finder også gode indkøbsmuligheder og små butikker i centrum i byen.

Lejeboliger i Brande

Der er god grund til at finde en lejebolig i Brande. Her finder du først og fremmest flere større virksomheder, der kan gøre det nemt for dig at komme til og fra arbejde. Derudover har Brande en fantastisk placering, hvor du er i kort afstand til både Herning, Horsens og Aarhus.

Springer du på toget, kan du komme til Herning på bare 14 minutter, og vil du tage bilen, tager det cirka 20 minutter. Til Horsens har du 42 minutter i bil, og skal du til Aarhus, tager det en god times tid i bilen. Derudover har du bare 38 minutter i tog til Vejle, og du får dermed den helt perfekte beliggenhed i det midtjyske med en lejlighed i Brande.

Boligmarkedet byder på helt klassiske villaer og lejligheder, og samtidig får du nybyggede områder med parcelhuse og nye lejeboliger i Brande. Dermed er der med garanti noget for enhver smag, så du kan finde drømmeboligen med plads til at indrette efter din smag.

Hvad koster et hus eller en lejlighed i Brande?

Vil du have et hus eller en lejlighed i Brande, får du meget bolig for dine penge. Dermed får du luft i budgettet og mulighed for at få råd til alt det, du gerne vil.

Skal du leje en lejlighed i Brande, kan du forvente et prisleje på mellem 3.000-8.000 kr. per måned for 50-120 kvm. Skal du derimod leje et hus, kan du få det til en pris på mellem 5.000-10.000 kr. per måned for 80-200 kvm.

Find den rette lejebolig i Brande med BoligZonen

At finde drømmeboligen kan være noget af en udfordring, og det ved vi godt hos BoligZonen. Derfor har vi skabt en platform, så det bliver nemmere end nogensinde før for dig at finde den rette lejebolig i Brande eller omegn.

Alle vores annoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan også søge efter dine præferencer, når du skal finde et hus eller en lejlighed. Du kan blandt andet vælge ønsker som:

·      antal af værelser

·      boligareal

·      maks. lejepris

Hvis du står med en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal bare oprette en udlejeannonce og indtaste de ønskede oplysninger, hvorefter de søgende lejere kan finde frem til din bolig. På den måde kan du finde det helt rigtige match til din lejebolig, og du kan også kigge nærmere på vores kartotek med aktivt søgende lejere.

Vi ønsker dig al held og lykke med din boligjagt, og vi håber, at du snart finder den bolig, du drømmer om!