Lejebolig Jelling

I Sydjylland finder du den fineste stationsby. For her ligger Jelling, der huser 3.600 indbyggere, og som er en del af Vejle Kommune. Her er der ikke langt til de større byer, og du får lov til at få én af Danmarks største kulturskatte lige i baghaven. Jelling er nemlig hjemsted for de olddanske monumenter Jellingstene.

I Jelling er der plads til alle, og det gælder også for dig. Vi har gjort det nemt at finde en lejebolig i Jelling, og vi giver dig også et par gode råd med på vejen.

Attraktioner i Jelling

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Jelling kan noget helt særligt. Her finder du nemlig Jellingstenen, der er på UNESCOs liste over bevaringsværdige naturfænomener. Men Jelling kan også meget andet, og du finder seværdigheder som:

·      Givskud Zoo, der ligger i kort afstand til byen, og hvor der bliver skruet godt op for familiehyggen med en god dag på tur.

·      Fårup Sø, der giver dig plads til at trække vejret lidt dybere og trække stikket helt. Du får ro, fordybelse og en portion overskud med en gåtur i det smukke landskab.

·      Hopballe Mølle, der blandt andet rummer en skønneste gårdbutik og en lækker restaurant.

Lejeboliger i Jelling

Jelling har masser af historie, og det betyder også, at du her får en by, hvor du ikke kommer til at kede dig. Med en lejebolig i Jelling har du alt inden for gåafstand og samtidig er der kort afstand til større byer som Vejle, Horsens og Kolding. Med 12 km til Vejle, kan du nå dertil på 20 minutter i bil og 28 minutter med offentlig transport. Til Horsens kan du nøjes med 32 minutter i tog og til Kolding har du 35 minutter i bil.

Boligmarkedet i Jelling byder både på nyere byggerier og ældre huse, der emmer af charme og gamle traditioner. Her får du masser af bolig for pengene, og der er rig mulighed for at forelske sig i en bolig, der passer til din smag.

Hvad koster en lejebolig i Jelling? 

Du får masser af bolig for pengene i Jelling, og det kan give dig en stor økonomisk frihed, hvis du drømmer om at kunne rejse lidt ekstra eller få råd til alt det, du drømmer om. Vil du finde en lejlighed i Jelling, skal du regne med en pris på mellem 3.500-8.000 kr. per måned for 50-120 kvm. Vil du leje et hus, ligger priserne en smule højere, men her kan du nemt få helt op til 170 kvm.

Find din drømmebolig med BoligZonen

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt at finde drømmeboligen. Alle vores boligannoncer bliver godkendt af kundeservice, så du kan gå på jagt efter det, du går og drømmer om. Du kan også indstille dine præferencer i vores søgefunktion. Vi tilbyder også muligheden for at udleje din bolig hos os, og du skal blot oprette en udlejeannonce, så vi kan hjælpe dig med resten.

Vi håber, at du snart finder din drømmebolig!