Find en lejebolig i Jerlev – et aktivt bymiljø

Jerlev er en by med 698 indbyggere, der ligger 8 km fra Vejle. Det er en by med masser af engagement og muligheder. Hvis du har børn – hvilket mange har – er der både vuggestue, dagpleje, børnehave, SFO og skole i den nærliggende by Ødsted. Et trygt miljø, hvor børnene kan vokse op. I den lokale hal kan både børn og voksne deltage i sportsgrene, og man kan booke multibaner eller tennisbaner til en omgang paddle tennis. Et spejderhus er også beliggende i byen, hvis I vil stifte bekendtskab med udelivet. 

Hvis du gerne vil have et kulturelt indspark, er det lokale kulturhus spækket med muligheder. Der har været besøg af Anders Mattesen med stand up, Thomas Buttenschøn med intim koncert og forfatteraften med Ghita Nørby. Hvis ikke de muligheder er nok for dig, kan du altid tage turen til Vejle, hvor paletten er endnu bredere! 

Elsker du natur? Jerlev ligger også tæt på skov, Vejle å og marker. Der er mange vandrestier i området, og du kan overnatte i shelters eller tage en kanotur på søen. 

Byen har desuden dagligvarebutik og pizzeria og lokal bager i Ødsted, som ligger 3 km væk. Med en kro i byen ved du, hvor du skal holde fester og komsammener de næste mange år. 

Lyder det liv appellerende for dig? Så er det bare om at finde din kommende lejebolig i Jerlev lige her.

Huse i Jerlev til rimelige priser

I Jerlev kan du leje et hus til rimelige priser. Det kan være en god måde at komme ind i byen på og finde ud af, om det er noget for dig. 

Måske har du svært ved at finde et hus til leje i Jerlev? Det kan skyldes, at det er et populært sted at bo. I så fald kan du tilmelde dig BoligMatcher, hvor du bare skal vente på, at du modtager en mail med huse til leje i Jerlev. Så snart nye boliger bliver slået op i Jerlev, vil du få besked. Det gør arbejdet meget nemmere for dig. Hvis du gerne vil søge bredere, kan du bruge søgefunktionen til at søge på lejeboliger i Vejle eller Bredballe, som ligger tæt på. Endnu tættere på er Ødsted, og der er mange overlap mellem de to byer. 

Bliv klar til indflytning

Når du har fundet din bolig, er det bare om at blive klar til at flytte ind. Der er forskellige ting, det er godt at have styr på såsom fraflytningssyn fra den gamle bolig og indflytningssyn i den nye. Det er vigtigt, at du noterer dig alle fejl på boligen, så du ikke hæfter for dem. 

Det er også en god idé at sætte dig ind i de nye tilføjelser i den nye lejelov fra 1. juli 2022, hvis du ikke allerede har gjort det. Så er du allerede kommet et godt stykke. 

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en bolig i Jerlev!