Lejebolig Kattinge med udsigt over naturskønt område

Landsbyen Kattinge ligger på højdedraget Næppet med udsigt over Kattingesøerne. Her er der et rigt fugleliv, og 20.000 troldænder overvintrer i søerne. Det er også muligt at opleve fænomenet sort måne. 

Området er utroligt naturskønt med bakkelandskab, søer og skov. Når du bor i Kattinge, har du god udsigt over området. Du kan nemt bruge mange timer i det naturskønne sted, hvor du blandt andet kan opleve troldænder dykke efter muslinger i søerne. Det sker en time efter solnedgang og kaldes for sort måne.

Landsbyen Kattinge er en gammel landsby, der stammer fra Jernalderen. I byen er der gamle vejforløb, gærder, levende hegn og andre historiske tegn. Du finder også Kattinge Værk, som kan lejes ud. 

Find din kommende lejebolig i Kattinge

Hvis du allerede er solgt og gerne vil finde en lejebolig i Kattinge, kan du lede på BoligZonen. Vi har samlet alle lejeboliger i Kattinge, og du skal blot vælge én af dem. Hvis du ikke finder en lejebolig i Kattinge lige nu, kan du tilmelde dig BoligMatcher, og du vil modtage en mail, så snart en lejebolig slås op i området. Du behøver dermed ikke at holde dig opdateret på siden, men kan vente på, at du modtager en mail. 

Kattinge er en lille by, så der er et begrænset udvalg af lejeboliger. Hvis du gerne vil bo i nærheden, kan du forsøge dig med Roskilde, Svogerslev eller Gevninge. 

Flyt på landet og kom tæt på naturen

Når du bor i Kattinge, har du naturen lige for døren. Du kan løbe eller gå en tur i de dejlige omgivelser, og hvis du er interesseret i fuglelivet, er det et oplagt sted at bosætte sig. Kattinge er en del af nationalparken Skjoldungernes land. Her kan du opleve meget smuk natur, og der er rig mulighed for at tage på tur og opleve nye steder. Hvis du elsker naturen, er det et godt sted at bo. Du får både skov, bakker, søer og historiske steder. Tag på kajaktur på fjorden eller tag på mountainbiketur i skoven, hvis du er vild med action. Er du til mere rolige naturoplevelser? Så kan du fiske i fjorden eller besøge de mange skove, hvor du finder masser af ro. 

Der er noget særligt ved at flytte ud tæt på naturen. Tempoet er et andet, og du kan se årstiderne skifte og får ro til at mærke efter. Flere og flere danskere foretrækker at flytte ud i naturen og væk fra storbyens larm. Når du bor i Kattinge, bor du stadigvæk tæt på Roskilde by, hvor du kan finde alt det, du har brug for. Du kommer derfor ikke langt ud på landet, men har byen tæt på, når du skal shoppe, i biografen eller lignende. 

Du vil helt sikkert ikke fortryde at flytte til Kattinge. Du kan læse mere om lejebolig på landet her