Lejebolig Kjellerup

Kjellerup er en lille by i Midtjylland. Per 1. januar 2021 havde Kjellerup ca. 5000 indbyggere. Kjellerup ligger 17 km nord for Silkeborg og 20 km syd for Viborg. Så drømmer du om, at din næste bolig skal ligge i Kjellerup, er du aldrig langt fra en større by med mulighed for shopping, caféliv og andre kulturelle oplevelser. Du behøver dog ikke tage til andre byer for at opleve kultur, shopping eller lignende. Du finder nemlig det hele i Kjellerup!

Kjellerup har sin egen hjemmeside, så du altid kan følge med i, hvad der sker i Kjellerup.

Er du førstegangslejer eller har du brug for at få støvet reglerne som lejer op? Så læs vores guide til lejere her.

Attraktioner i Kjellerup

Kjellerup er en lille by, men derfor er der stadig plads til både specialforretninger, dagligvarebutikker og genbrugsbutikker.

Derudover kan du opleve andre seværdigheder i og omkring Kjellerup som for eksempel:

·     Kjellerupegnens Kunstsamling har eksisteret siden 1982. Formålet med Kjellerupegnens Kunstsamling er at indsamle, indkøbe og opstille kunst i og uden for Kjellerup. Kunsten placeres i det offentlige rum på steder, hvor mange mennesker kommer. Kunsten er med til at udsmykke Kjellerup og omegn. Du kan bl.a. se Blicherstenen i Sandgårdsparken.

·     Arena Midt er et samlingspunkt for mange forskellige kulturelle aktiviteter. I huset er der plads til aktiviteter såsom koncerter, messer, udstillinger, konferencer, bestyrelsesmøder, firmaarrangementer, fester m.m. Arenaen slog dørene op i 2010 og har siden været med til at samle lokalbefolkningen og skabe rammen om diverse kulturelle aktiviteter.

·     Søndergårds Have er det perfekte udflugtssted for hele familien. Søndergårds Have en på en og samme tid en have og en sports- og legeplads. Haven er fyldt med eventyrstier og masser af skøn natur, der skal opleves. På sports- og legepladsen finder du masser af aktiviteter som for eksempel: Beach volley og basketball, tennis, bordtennis, badminton, trampolin, labyrint, hoppepude og meget, meget mere. Du kan læse mere om alle de skønne aktiviteter i Søndergårds Have her.

Dette er blot et lille udsnit af de aktiviteter og seværdigheder, der findes i selve Kjellerup. Du kan også tage til Silkeborg og opleve Museum Jorn eller tage en tur med Hjejlebådene, der hver dag sejler fra Silkeborg til Himmelbjerget og retur. I Viborg kan du f.eks. besøge Energimuseet eller Daugbjerg Kalkgruber.

Lejligheder i Kjellerup

Drømmer du om at rykke til Kjellerup, er der rig mulighed for at finde din nye lejebolig her. Kjellerup er en skøn by, der med sin placering tæt på både Silkeborg og Viborg giver dig rig mulighed for udfoldelse på en række forskellige parametre.

Da du kommer langt for pengene i Kjellerup, har du ekstra økonomisk råderum til at indrette din lejlighed præcis, som du ønsker det.

I Kjellerup er der et rigt erhvervsliv. Du finder både håndværkere, produktion, revisorer, tandlæger, pengeinstitutter og ejendomsmæglere i Kjellerup. Derudover har du adgang til handel i form af dagligvarebutikkerne Min Købmand, Rema 1000 og SuperBrugsen. Desuden rummer Kjellerup en lang række specialforretninger og to genbrugsbutikker: Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors Genbrug.

Hvad koster lejligheder i Kjellerup?

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilke slags lejligheder i Kjellerup, du er på udkig efter. Generelt får du mange kvadratmeter for pengene i Kjellerup. Priserne for en lejlighed på 65 m2 ligger på omkring 3900 kroner per måned, mens en gennemsnitlighed lejlighed på 100 kvadratmeter ligger på et prisleje mellem 5900 og 7500 kroner per måned.

Fandt du ikke din drømmelejlighed i Kjellerup denne gang? Bare rolig. Ved at klikke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning” modtager du en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher din søgning – ganske gratis! Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger eller logge ind på BoligZonen

Find lejligheder i Kjellerup

Hos BoligZonen ønsker vi at hjælpe dig godt på vej med dit nye hus i Kjellerup. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om din nye lejlighed i Kjellerup. Du kan f.eks. chatte med os her. Har du specifikke ønsker til din nye bolig, kan du også med fordel bruge vores søgefunktion, hvor du kan indstille parametre som:

  • boligens størrelse
  • maksimal lejepris pr. måned
  • antal værelser
  • boligtype: lejlighed, hus, byttebolig eller værelse

På den måde er du sikker på, at du får lige præcis dét, du søger i din næste drømmebolig. 

Ønsker du selv at udleje din bolig? Intet problem! Vi står også klar til at hjælpe dig med denne opgave. Alt du skal gøre er at oprette en udlejeannonce på BoligZonen. Du kan også aktivt søge efter din nye lejer ved at søge under fanen ”find lejer”. Via denne funktion kan du tage direkte kontakt til dine potentielle, fremtidige lejere.