Lejebolig Klarup

Klarup er en nordjysk by, der rummer omkring 5.000 indbyggere. Med kun 11 km til Aalborg og 5 km til Aalborg Universitet er Klarup en attraktiv by for mange danskere. Her får du en by, der byder på god offentlig transport, et aktivt foreningsliv og masser af omkringliggende natur.

Drømmer du om at finde en bolig i Klarup? Så hjælper vi dig godt på vej. Og vil du læse mere om, hvordan et indflytningssyn foregår, har vi skrevet mere om det lige her.

Attraktioner i Klarup

Klarup består i dag af den lille landsby Romdrup, der er vokset sammen med Klarup. Byen har været under udvikling i mange år, og derfor finder du børnevenlige kvarterer og et godt kulturliv. 

Derudover finder du seværdigheder som:

·      Klarup Kirke, der har en masse tradition og historie. Sving forbi, og nyd synet af en klassisk og smuk kirke

·      Limfjorden, der grænser op til Klarup, og hvor du kan nyde den smukke udsigt og vinke over til Rimmen og Vester Hassing på den anden side

·      Klarupgaard, der en dansk herregård, som kan spores helt tilbage til 1286. 

Lejligheder i Klarup

Klarup er blevet særdeles attraktiv i de sidste 10 år, og det forstår vi godt. Med kun 11 km til Aalborg kan du nemt komme til en større by og finde alt det, som hjertet begærer. Du finder massevis af busforbindelser til både Aalborg og de omkringliggende byer som Storvorde og Gistrup.

Samtidig er Klarup kendt for sit aktive foreningsliv. Du finder en lang række sportsgrene for alle aldre, hvad end du er til fodbold, håndbold eller badminton. 

En lejebolig i Klarup kan både være en lejlighed eller et hus. I og med at Klarup er i rivende udvikling, finder du mange nybyggede lejligheder og huse, hvor der er tænkt over detaljerne og materialerne.

Hvad koster en lejebolig i Klarup?

Alt efter om du vælger en lejlighed, et hus eller et rækkehus i Klarup, er priserne også til at være med på. Prisen på et rækkehus ligger mellem 7.000-12.000 kr. per måned for en bolig mellem 80 og 130 kvm. Skal du finde en lejlighed i Klarup, vil priserne typisk være en smule lavere.

Find lejligheder og huse i Klarup

Vil du gerne finde drømmeboligen i Klarup? Så er du landet det helt rigtige sted.

BoligZonen gør det nemt og enkelt for dig at finde din drømmebolig. Vi har samlet de bedste boliger på markedet, og du kan selv indstille dine søgepræferencer i vores søgefunktion. På den måde vil du få vist de lejeboliger i Klarup, der lever op til dine forventninger og behov. Alle vores annoncer bliver godkendt af kundeservice, så du får en sikker jagt på drømmeboligen.

Vil du gerne leje din egen bolig ud, kan du nemt oprette en udlejeannonce hos os. Så sørger vi for, at du finder nogle søde lejere, der vil passe på dit hjem. Held og lykke med boligjagten!