Bolig i Klitmøller

Klitmøller er blevet verdenskendt inden for de seneste år. Det skyldes, at gode surferspots har givet fiskerlejet navnet ”Cold Hawaii” og kendt hos surfere verden over. Der er i alt 31 registrerede surf spots fra Agger Tange til Hanstholm. Derfor er flere unge også flyttet til området, og mange surfere og andre der dyrker vandsport, bosætter sig i Klitmøller. 

Udover at være ideel for surfing er Klitmøller et hyggeligt fiskerleje og en levende badeby om sommeren. Byen har flere spisesteder og hyggelige butikker med kunsthåndværk og lignende. Du finder også dagligbrugs og friskole. 

Klitmøller har sit navn fra gamle vandmøller, der lå langs åen. Dengang levede man af at male korn fra bøndergårdene, hvorefter det blev sejlet til Norge. Mange af husene i Klitmøller er bevarede og giver en charmerende atmosfære i byen. I 1800-tallet blev fiskeri det største erhverv i Klitmøller. 

Byen har 1114 indbyggere, men det fordobles om sommeren. Her kommer badegæster eller unge for at surfe. I 2010 fandt den første udgave af Cold Hawaii PWA World Cup sted, og hvert år i september mødes verdenseliten nu og konkurrerer i wave performance. 

Naturen omkring Klitmøller er rå og barsk, men også utrolig smuk. Syd for byen findes et tidligere militærområde med plantage, hede og klitter, hvor der findes afmærkede cykel- og vandreruter. 

Find din kommende bolig i Klitmøller her. 

Hus i Klitmøller tæt på vandet

Når du bosætter dig i Klitmøller, kommer du tæt på vandet, uanset hvor du bor. Her finder du et aktivt miljø inden for vandsport. Hvis du elsker at dyrke vandsport, er det her stedet for dig. Du vil tilmed finde ligesindede, som du kan træne med. At Klitmøller ligger forholdsvis langt væk fra en stor by, gør ikke så meget, når du har vandet tæt på og din store passion. 

Flyt med mange andre unge til Klitmøller. For eksempel kan I finde et hus i Klitmøller og dele huslejen. Der er allerede flere kollektiver i Klitmøller, og måske skal du skabe dit eget? Eller blive en del af et, der allerede eksisterer? 

Det kan også være, at du ønsker at bo i en lidt større by som Thisted, og så kan du altid drøne til vandet efter arbejde. 

Hvis ikke du finder drømmeboligen i Klitmøller, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her får du en mail, så snart nye boliger bliver slået op i området. 

Med et hus i Klitmøller får du meget for pengene, og du kan altid flytte sammen med andre, så I kan få et hyggeligt kollektiv. 

Klitmøller er ikke for alle, men det er for dig, der elsker vandet og ikke kan leve uden. Du vil elske at bosætte dig her i et lokalsamfund, hvor man kommer hinanden ved. Selvom du ikke er ung, kan det stadigvæk være, at vandsport og vandet tiltaler dig. Her er plads til alle aldre og alle typer, som elsker vandet. Der vil altid være nogen at dyrke din passion med, og det er den store fordel i Klitmøller.